Katsotaanpa hieman syksyn 2023 tilannetta. 

Kesälomat ovat kaikilta kohta ohi ja arki kutsuu. Minun PT-paikat ovat kaikki täynnä, mutta Teijalle mahtuu yksi tällä hetkellä. 

Eli jos haluat päästä elämäsi kuntoon meidän valmennuksessamme, laitahan meiliä minulle ja kutsun sinut haastatteluun. Laita vaikka markku(at)ruokatauko.fi ja vastaan sinulle 24h takaisin.

Itse pystyn ottamaan seuraavan PT:n työnalle lokakuussa, eli voit kysyä myös jonotuspaikkaa sinne.

Ravintovalmennukseen pystyn ottamaan max kaksi tällä hetkellä lisää. Eli sitäkin voi kysellä sähköpostilla, jos haluat voida todella hyvin ja korjata ravintosi toimivaksi. Varsinkin jos sinulla on metabolisia sairauksia.

Ryhmäpuolella Bootcampin vahvuuteen pääsee mukaan koko ajan. Samoin syyskuun teholaihdutusryhmään pääsee vielä mukaan. Sen hinta muuten 79€ ja kesto 14 vuorokautta. Eli on nopea pyrähdys.

Noston puolella naisten Open House 27.8, jos haluat saada tuloksia ja treenata oikein, suosittelen osallistumaan tapahtumaan. Se on kaikille naisille ilmainen.

Oma instagramini on horroksessa, koska olen ”rakennusvaiheessa” itse. Painuin takaisin varjoihin ja rakennan kehoani uudestaan. Projekti45 on käynnissä, haluan olla paras versio itsestäni 45 vuotiaana. Tähtään kovaan kuntoon kesälle 2024.

Nyt on 20 viikon pituinen rakennuskausi menossa, joten minulla ei ole kauheasti mitään raportoitavaa. Syön ja rakennan lihasta ja vähän lihoan samalla. Lol. 🙂

Kiristelyjakso alkaa näillä näkymin marraskuussa 2023. ja sitten alkaa pitkä yli 25 viikon jakso. Raportoin siitä sitten instaan kun sen hetki koittaa.

Siinä lyhyesti syksyn 2023 tilannetta. Itse alan jo siirtämään katsetta myöskin tammikuuhun 2024. Myös sen valmennuspaikkoja voi alkaa kyselemään. Sinne tulee myös perinteistä haastetta jälleen jokavuotiseen tapaan.

Kuulemme kohta lisää.

PS. Olen haastanut itseni tuottamaan 100 artikkelia 2023 aikana tähän blogiin. Tämä on haasteeni 34/100 artikkeleista. Tämä blogi kannattaa laittaa seurantaan, paljon luettavaa tulossa. 

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 45 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa. Seuraa Markkua Instassa.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Kahvakuula Turku

Kahvakuula Turku

Kahvakuula Turku on myös KuulaNinjan temmellyskenttää. Opetamme viikonloppuisin Naantalissa kahvakuulailun salaisia taitoja turkulaisille.SUNNUNTAIN KUULATUNNIT: Perustekniikkaa Keskivartalotreeni kuulien avulla Teemme myös maksimivoimaa sekä kuntoa Kausiohjelmointi...

Hyrox Naantali alkaa – mitä se on?

Hyrox Naantali alkaa – mitä se on?

Hyrox Naantali : "Mikä hitto on Hyrox!?". Tätä kysyin itseltäni pari vuotta sitten, kun törmäsin lajiin ensimmäisen kerran YouTubessa. Hyrox 2017 perustettu, kuuma, uusi ja rajusti kasvava kansainvälinen toiminnallinen "kisa". Lajin juuret ovat Saksassa. Toinen...