Laihdutusvastaanotto on nyt avattu Naantalissa. Halusin luoda matalan kynnyksen konsultaatiopalvelun, joka auttaa kaikessa mikä liittyy laihduttamiseen. Haluan palvella paikallisesti naantalilaisia, raisiolaisia sekä turkulaisia.

Tässä 20 vuoden aikana personal trainerina olen huomannut selvästi miten kysyntää on aina ollut edullisille ja suoraviivaisille neuvontapalveluille. Minulla ei ole koskaan ollut edullista konsultaatiopalvelua saatavilla, mutta nyt on!

Miten laihdutusvastaanotto sitten oikein toimii?

Asiakas varaa ajan kalenteristani ja saapuu luokseni Naantaliin. Käymme vastaanotolla läpi hänen tavoitteet ja laihdutushistorian. Samalla käymme kattavasti läpi seikat, mitkä ovat aikaisemmin estäneet häntä saavuttamasta näitä tavoitteita.

Lopulta asiakas lähtee kotiinsa ohjeistuksella, joka neuvoo häntä miten tavoitteet saavutetaan ja miten hän välttää suurimmat sudenkuopat. Hänelle luodaan voittajien rutiini, joka tuo tulosta.

Ketä vastaanotto palvelee?

Tulen keskittymään ylipainoisiin, joilla voi olla enemmän tai vähemmän ylimääräistä kehossaan. Myös alhaisesta lihasmassasta ja korkeasta rasvaprosentista kärsivät ovat mielenkiintoisia minulle. Tulen auttamaan myös huonokuntoisia ja diabeetikkoja. Voit käydä lukemassa lisää tästä mitä vastaanotto pitää sisällään.

Sinun hyvinvointisi puolesta,

PS. Sähköposti markku(at)ruokatauko.fi

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Aloitin TikTokin

Aloitin TikTokin

Nyt mä olen TikTokissakin! Päätin aloittaa rynnistämisen siellä myöskin. Olisi hauskaa, jos tulet seuraamaan minua sinne. Yritän olla aktiivinen TikTokissa ja Instassa. Luon molempiin asiakkaiden toivomaa sisältöä, vastailen kysymyksiin ja julkaisen treeni- sekä...

Myydään Rogue Räkki – Suomi

Myydään Rogue Räkki – Suomi

Myydään meidän varastosta Rogue Infinity Räkki Suomi. Räkki on ollut käyttämättömänä meillä varastossa vuosia, se oli alun perin crossfit-salimme käytössä mutta nykyään emme tee sillä enää mitään.Rogue Infinity Räkki 6 kpl X-108 8 kpl X-70 2 kpl X-43 2 kpl Speal-tanko...

Syksyn 2023 tilanne

Syksyn 2023 tilanne

Katsotaanpa hieman syksyn 2023 tilannetta.  Kesälomat ovat kaikilta kohta ohi ja arki kutsuu. Minun PT-paikat ovat kaikki täynnä, mutta Teijalle mahtuu yksi tällä hetkellä.  Eli jos haluat päästä elämäsi kuntoon meidän valmennuksessamme, laitahan meiliä minulle ja...