Mikä on paras laihdutuslääke? Tätä minulta kysellään tasaisesti ympäri vuoden ja minun vastaukseni ei ole ihan sitä ehkä mitä odotit. Minä selitän tarkemmin tässä artikkelissa.

”Mikä on paras laihdutuslääke?” Kysyjä haluaa tietää siis lääkkeestä enemmän. Lääke on mielestäni oikotie ja tarkoittaa oireiden hoitamista. Lääke on helppo valinta silloin kuin halutaan lakaista jotain maton alle. Poissa silmistä, poissa mielestä.

Mutta lääke ei poista syytä taustalla. Se mörkö on edelleen siellä maton alla odottamassa. Lääkkeellä tavallaan naamioit tilanteen normaaliksi, kunnes se taas ryöpsähtää esiin.

Sinun pitäisi kysyä parempia kysymyksiä

Lääkkeen sijaan sinun pitäisi kysyä miten saat painon pysyvästi pois? Sitähän sinä haluat lääkkeen sijaan, eikös vain? Et halua mitään väliaikaista ratkaisua, vaan pysyviä tuloksia. Tarvitset elämäntapamuutoksen, jossa et tarvitse lääkettä lainkaan.

Minulla on sinulle kolme erinomaista ohjetta, miten saat pysyviä tuloksia laihdutuksessa. Nämä eivät ole edes kovin monimutkaisia, ne vain vaativat sinulta hieman itsekuria ja elämänhallintaa. Nämä ovat normaalia arkea minun PT-asiakkaillani ja sen takia he laihtuvat AINA ilman mitään lääkkeitä.

#1 Pysyvä laihdutus: Sokeri pois

Ihan ensimmäiseksi ohjeistaisin sinua karsimaan turha sokeri pois ravinnostasi. Oletko katsonut etikettiä paljonko tuotteessa on sokeria? Tiesitkö että verenkierrossasi on noin 4g sokeria ja se määrä on se mitä kehosi kestää ja tarvitsee. Se on oikeasti mitätön määrä. Mitä sitten tapahtuu kun syöt pasta-annoksen ja leipää, huuhtelet kaiken alas tuoremehulla? Söit juuri 400g sokeria…

Seurauksena KAIKKI menevät keskivartaloosi ja aiheuttavat ties mitä metabolisia ongelmia sinulle lihomisen lisäksi. Meidän ihmisten ei tulisi syödä sokeria jatkuvasti ja monta kertaa päivässä. Karsi sokeri pois!

#2 Pysyvä laihdutus: Tulehdukset pois

Toiseksi sinun pitäisi saada kehostasi kaikki tulehdukset pois. Ne ajavat voimakkaasti kehon rasvoittumista ja estävät sinua pääsemästä kiinni rasvakudokseen. Ja arvasit oikein, tulehdukset syntyvät huonosta ravinnosta.

Prosessoitu ja raffinoitu ruoka on pahin mahdollinen tulehduksen aiheuttaja. Se on keholle melkein mahdotonta pilkkoa suolistossa ja aiheuttaa sinulle metabolisia ongelmia.

Ohjeeni on nostaa ravintosi laatua, jotta kaikki turvotukset, vatsakivut, huonot olot, kivut yms lähtevät pois. Älä laita sinne suoliston sisälle semmoista, joka aiheuttaa näitä oireita. Kehosi yrittää kertoa sinulle jotain, kuuntele sitä.

#3 Pysyvä laihdutus: Rutiinit kuntoon

Tarvitset päivärutiinit, jotka vievät sinua eteenpäin. Mielestäni laihdutus on helpointa tehdä siten, että otat jatkuvasti pieniä voittoja arjessasi. Tämä motivoi suunnattomasti ja on helppoa. Kurotat tavallaan siitä puun alimmalta oksalta helpoin mahdollinen palkinto itsellesi.

Käy kävelyllä. Juo vettä kun heräät. Suorita treeni. Syö proteiinia aterialla. Ja niin edelleen. Ymmärsit varmaan? Helppoja tekoja arjessa, joilla on järjettömän iso vaikutus. Nämä ovat sitä elämäntyyliä, jolla luodaan pysyvät tulokset laihdutuksessa. Sinä et halua lihoa takaisin, ethän?

Älä käytä lääkettä vaan korjaa syyt

Laihdutuslääkkeiden sijaan minä suosittelen, että korjaa mielummin ylipainon syyt taustalta niin silloin sinun ei tarvitse lainkaan käyttää mitään lääkkeitä. Koska kukaan ei tiedä mitä ne lääkkeet oikeasti tekevät sinun kehosi sisällä, niistä voi tulla ties mitä sivuoireita vuosienkin päästä.

Tätä varten olen avannut laihdutusvastaanoton Naantaliin. Sinulle selviää syyt, miksi sinun on MAHDOTONTA pudottaa painoa kovasta yrityksestäsi huolimatta. Kerron sinulle ruuat, jotka vahingoittavat sinua ja hormoneitasi. Kerron mitkä ruuat vanhentavat sinua ja aiheuttavat diabeteksen.

Käymme läpi miten laihdutat ilman lääkkeitä ja miten luot itsellesi rutiinit, jotka myös pitävät painon poissa. Käy lukemassa lisää laihdutusvastaanotostani ja varaa itsellesi aika.

Sinun hyvinvointisi puolesta,

PS. Sähköposti markku(at)ruokatauko.fi

PS. Naantalissa alkaa myös laihdutushaaste syksyllä 2024.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
60 vuotiaan laihdutus

60 vuotiaan laihdutus

60 vuotiaan laihdutus, miten sen voisi tehdä mahdollisimman järkevästi? Kun ikää tulee lisää mittariin, pitää ottaa huomioon monta seikkaa laihdutuksessa. Se ei mene ihan samalla kaavalla kuin sanotaan 30 vuotiaalla.60 vuotiaan laihdutus tulee tehdä siten, että...

Miten laihtua 2024?

Miten laihtua 2024?

Miten laihtua 2024? Siinäpä heti tiukka kysymys näin kauden alkuun. Vastaus siihen voi olla monimutkainen tai todella simppeli. Pääasia on, että aloitat tänään. Heti. Minullakin on kausi 2024 pyörimässä jo täysillä. Tapaan runsaasti uusia ihmisiä koko tammikuun ajan...

Nopea laihdutus viikossa

Nopea laihdutus viikossa

Nopea laihdutus viikossa, mitä se oikein tarkoittaa ja mitä on mahdollista saavuttaa viikossa? Minulta kysellään tasaisesti ympäri vuoden mahdollisimman nopeaa laihdutusta. Joten ajattelin kirjoittaa siitä pienne artikkelin. Yleensä kysyjällä on joku tärkeä tapaaminen...