personal trainer kaarina

personal trainer kaarina

Entä mitä kaikkea tarjoan kaarinalaisille? Sieltä on helppo tulla tapaamaan minua tänne Naantaliin. Samoin treenit pyörivät helposti Kaarinasta käsin. Voidaan tehdä välillä etänäkin treeniä, jos aikataulut menevät todella kiireiseksi.

Elämäntapamuutos lähtisi kaarinalaisille hyvin perinteisesti käyntiin. Ihan ensimmäiseksi meidän pitää tavata. Haluan haastatella sinua ensin, jotta tiedän tavoitteesi ja unelmasi. Ne ovat erittäin tärkeitä kun lähden suunnittelemaan käytännön toteutusta. Haluan että saavutat unelmasi. Joku haaveilee -15 kilon pudotuksesta. Toinen haaveilee alle 90cm vyötäröstä. Kolmas haaveilee leuanvedosta. Neljäs haluaa päästä lattialta omin avuin ylös. Nämä ovat kaikki hyviä tavoitteita. Minun pitää tietää sinun!

Heti tapaamisen jälkeen saat pitää minulle 7 vuorokautta ruokapäiväkirjaa. Jotta pystyn auttamaan sinua, haluan nähdä mitä oikein syöt arkisin ja viikonloppuisin. Sitä varten ruokapäiväkirja on erinomainen työkalu. Viikon jälkeen lähetät sen minulle takaisin ja vasta sitten aloitan työt oikein kunnolla. Minä sorvaan sinun ruokapäiväkirjasta uuden ruokavalion, jolla saamme edellämainittuja tavoitteita kiinni. Muokkaan siitä paremman ja toimitan sen sinulle takaisin. Eli minä RÄÄTÄLÖIN ravinnon kokonaan sinun tarpeisiin, kaikki perustuvat sinun omiin mieltymyksiin. Ravinto myös elää sen mukaan miten kehosi reagoi siihen 12 viikkoa.

Ravinnon jälkeen alamme liikkumaan. Treeniä yritämme tehdä noin 2 viikossa ja tämän lisäksi suoritat 1-2 kotiläksyä Kaarinassa. Eli pari kertaa viikossa tulet käymään Naantalissa minun luona tai tehdään verkon kautta treeniä. Treenien sisältö perustuu siihen missä lähtökunnossa olet ja mitä olemme asettaneet tavoitteeksi. Jos painonpudotus on pääasiallinen tavoite, ohjelmoinnin sisältö on paljon rasvanpolttoa. Jos haluat myös kiinteytyä ja saada voimaa, silloin ohjelmoinnissa on mukana voimaharjoitteita.

2023 suosin paljon käsipainoja ja kehonpainoa treeneissä. Näiden kahden luovalla yhdistelmällä saadaan mieletön määrä erilaisia treeniärsykkeitä aikaiseksi. Hallini on luonnollisesti varustettuna kattavasti personal trainer -asiakkaille ja pystymme tekemään paljon muutakin. Hallille on myös helppo tulla, pihalla runsaasti pysäköintitilaa ja olen aivan päätien varressa. Tänne löytää helposti.

personal trainer kaarina battlerope nainen

Kaikki kaarinalaiset ovat tervetulleita valmennukseeni. Jos tarvitset kokenutta ammattilaista auttamaan ja motivoimaan, katsot juuri nyt sellaista. Tarviset valmentajan jolla on näytöt ja omakohtaista kokemusta kaikeasta tästä. Minä kuljin sen polun kauan sitten ja tein kaikki mahdolliset virheet, jotta sinun ei tarvitsisi toistaa niitä.

2023 tuon valmennuksessani sinulle tuloksia, motivaatiota, laatua ja palvelua. 16 vuotta olen johtanut joukkojani suoraan eturintamalta ja minulla onkin satoja referenssejä. Lue minun oma tarina tästä.

Markku Sorosuo

markku(at)ruokatauko.fi

personal trainer

kaarinalaisia

kaarinalainen nainen ennen ja jälkeen
kaarinalainen nainen ennen ja jälkeen