arvostelut

sorosuo logo

Personal Trainer Naantali Tmi Markku Sorosuo IconPersonal Trainer Naantali Tmi Markku Sorosuo

Putkikatu 21 D, Naantali

4,9 29 reviews

 • Avatar Katja Simola ★★★★★ kuluneella viikolla
  Iso muutos 3 kuukaudessa, olen ihan eri ihminen niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Meni uusiksi niin ruokavalio kuin vaatekaapin sisältökin. Isoin muutos tapahtui kuitenkin korvien välissä, ymmärryksenä mitä ihminen ravintonaan oikeasti … More tarvitsee ja mitä ei, milloin ja kuinka paljon. Sitä luuli nää asiat jo tietäneensä, mutta toisin kävi. Helpolla ei aina päästy, mutta loppuen lopuksi aivan hirmu yksinkertaisilla askelilla mentiin eteenpäin.
  Iso kiitos Markku avartavasta matkasta!
 • Avatar Sami Antila (Sami) ★★★★★ kuluneella viikolla
  Jos oot koittanu kaikkea laihtumiseen ja mikää ei toimi, lähde tämän kaverin matkaan avoimin mielin ja takaan että et kadu. Kiitos Markku!! 👌
 • Avatar Juuso Vehkaoja ★★★★★ viikko sitten
  Erittäin hyvä palvelu ja muutoksia tuli enemmän ku tarpeeks, melkone ruokavelho on ,tietää kaikesta kaiken. Suosittelen vahvasti kaikille.
 • Avatar Juha Virtanen ★★★★ viikko sitten
  Oma selkäranka ei enää pitänyt, joten PT:ltä sain avun painonpudotukseen ja kunnon kohotukseen. Rankkaa, mutta ei voi olla kuin tyytyväinen lopputulokseen. Hommaa tullaan jatkamaan.
 • Avatar Antti Sumukari ★★★★★ a month ago
  Jos etsit henkilökohtaista, motivoivaa ja ammattitaitoista valmentajaa, Markku on oikea valinta! Suuri kiitos Markulle! olo on tällä hetkellä erinomainen ja muutos on ollut erittäin motivoiva. Markun ammattitaito ja tuki ovat olleet korvaamattomia … More matkallani kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia.
 • Avatar Julia Salovaara ★★★★★ a month ago
  Markun kanssa matkattiin yhdessä 3kk ravintovalmennuksen parissa. Hänellä hyvä ote ja asenne, neuvoo kaikessa ja tsemppaa. Ehdottomasti suosittelen hänen palveluitaan 😊
 • Avatar Julia Jumppanen ★★★★★ a month ago
  Markun kanssa matkattiin yhdessä 3kk ravintovalmennuksen parissa. Hänellä hyvä ote ja asenne, neuvoo kaikessa ja tsemppaa. Ehdottomasti suosittelen hänen palveluitaan 😊
 • Avatar Tarja Sillanpää ★★★★★ 2 months ago
  Mielenkiintoinen 3 kk matka omaan kehoon ja ravitsemukseen Markun ammattitaitoisella opastuksella. Tämä oli kivaa ja opettavaista sekä etäohjaus toimii myös loistavasti.
  Suomalainen, vastuullisesti tuotettu liha on niin parasta!
 • Avatar tanja jokinen ★★★★★ kuukausi sitten
  Huippu fiilis niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Reuma-fibrokivut minimissään. Sumuinen pää on enään muisto vain. Vahvat kipulääkkeet sain ruveta vähentämään jo valmennuksen toisella viikolla. Unet parantuneet ja päivän vireystaso huippuluokkaa. … More Hyvänä lisänä paino putosi yli 10kg.
  Valtavan suuri kiitos Markulle valmennuksesta. Tästä on hyvä jatkaa hyvin alkanutta matkaa 😊
 • Avatar Janne Leppänen ★★★★★ 2 months ago
  Itse sain todella hyvää palvelua ja tulokseni oli todella kovat pelkällä kolmen kuukauden ruokavalion muutoksella.
 • Avatar Samuli Heinonen ★★★★★ a year ago
  Mahtava paikka treenata ja saada aikaan tuloksia. Henkilökohtainen valmennus oli huippuluokkaa. Erityiskiitos ammattitaitoiselle Markulle koko projektista. Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille omasta lähtötasosta riippumatta. Asiakas … More otetaan huomioon juuri sellaisena kuin hän on ja yhdessä lähdetään saavuttamaan tavoitteita.
 • Avatar Sari Sankari ★★★★★ a year ago
  Kolme kuukautta takana huikean, ammattinsa ehdottoman osaavan ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan PT:n Markku Sorosuon @Ruokatauko Naantali valmennettavana.
  Tulos alkukuntotestistä loppukuntotestiin parannus yli 100% ja vyötäröltä senttejä
  … More -8! Lisäksi kaikki "paha" alas ja kaikki "hyvä" ylös!
  Tästä on hyvä jatkaa tätä ihan parasta matkaa. Laadukkaan ja puhtaan ravinnon voimin - liikkuen eteenpäin!
 • Avatar Henry Baran ★★★★★ 2 years ago
  Hyvä kannustava, osaava ja vaativa valmennus ja vaihtelua riittää.
  Liian helpolla ei pääse mutta silti on järki koko ajan mukana.
 • Avatar Nina Aitasalo ★★★★ 2 years ago
  Asiantuntevaa ja rentoa.
 • Avatar Mirja Raikunen ★★★★★ 3 years ago
  Loistavaa valmennusta. Tuloksia nopeasti.
 • Avatar Minna Leino ★★★★★ 3 years ago
  Kohta 3vuotta asiakkaana olleena en voi muuta kuin kuin parasta treeniä,valmennusta olen saanut täältä❣
 • Avatar Anni ★★★★★ 3 years ago
  Erinomaista ja yksilöllistä palvelua. Treeneissä oli aina hyvä tunnelma ja sopivasti haastetta.
 • Avatar Hanna Koskenkorva ★★★★★ 3 years ago
  Monipuoliset ja haastavat ohjelmat sekä asiantunteva ohjaus. Paras paikka!
 • Avatar Susanna Laitinen ★★★★★ 3 years ago
  Ihan mahtava paikka! ☺️ Kun aloitin PT tunneilla käymisen, minua kuunneltiin tarkasti mitä haluaisin tehdä / mitä muutosta haluaisin ja ohjelmointi tehtiin sen mukaan. Tunneilla sain myös aina asiantuntevaa opastusta ja neuvontaa liikkeisiin. … More Iso suositus! ❤️
 • Avatar Kristiina Kiiveri ★★★★★ 3 years ago
  Pt treenit erittäin monipuoliset. Valmennus laadukasta. Vahva suositus 💪❣️
 • Avatar Salla Pajunen ★★★★★ 3 years ago
  Hyvä paikka treenata!

personal trainer kokemuksia

”Olen 27 kiloa kevyempi, energisempi, löysin iloa liikkumisesta ja elämä on muuttunut paljon. Tiedän mitä pitää tehdä, että homma pelittää. Jaksan arkea paremmin. Elämä on paljon helpompaa. En hengästy kun kävelen portaat ylös, jaksan kantaa puukorit vajasta sisään ilman, että se vaatii ylenpalttisia ponnisteluja. Selkä, niska ja hartiasäryt ovat poissa, jaksan juosta lasten kanssa hippaa ja ruoanlaitosta on tullut uusi harrastus.

Alhainen itseluottamus on saanut aika kolauksen. Eniten itsetuntoa kasvattanut ja hivelee se että, hei mä pystyn nyt tekemään asioita mitä ennen en jaksanut tai pystynyt. Ihan parhaita hetkiä mun taipaleella on olleet ne hetket, kun jokin kaapissa lojunut, pieneksi aikanaan jäänyt vaate on sopinut taas päälle. Toinen ihana juttu on se, kun lapset tulee halimaan ja kiljasevat ”Äiti, mä saan kädet sun ympäri!” Voi sitä riemua!”

Päivi 2009

”Halusin pienen painonpudotuksen ja enemmän jaksamista arkeen. Sain paljon enemmän!

Suurimman muutoksen tajusin vasta loppumittauksessa. Sitä ennen kaavin vaatekaapin pohjalta kesävaatteita, jotka eivät viime kesänä menneet päälle. Nyt se sujahtivat päälle helposti. Oli aivan ihanaa saada vanhoja lempivaatteita takaisin käyttöön. Tuli kyllä niin hyvä olo.

Jokaisen treenin jälkeen oli vain niin mahtava fiilis, se ruokki minua koko ajan eteenpäin. Myös 14v tyttäreni ankara kannustus auttoi minua.

Hieman vaikeaa kuvailla treenipäiviä, koska niiden sisältö vaihteli todella paljon. Mutta juuri se teki tästä niin kivaa. 

Koitan nyt pitää kiinni siitä minkä saavutin. Nyt voisi olla oikea aika haalia ehkä lisää lihasta, joten matka jatkuu!”

Taru 2019

nainen edestä ennen ja jälkeen painonpudotus

”Nyt vaan yksinkertaisesti tuli sellainen olo, että NYT tai EI KOSKAAN. Olen kohta 40v ja aloin miettimään terveyttä ja ainaista painon jojottelua ja sitä kun aina väsyttää ja on niin saamaton olo. Ei ollut hyvä olo itseni kanssa ja tuli mitta täyteen.

Olin jo niin motivoitunut ja kyllästynyt olotilaani, että päätin että nyt sitten tosissaan ja täysillä tai ei ollenkaan. Kuinkahan monta kertaa on alkanut uusi elämä ja laihis ja kaikki on taas mennyt läskiksi… Mutta nyt olo on jotenkin kokonaisvaltaisesti niin hyvä, että mulla ei ole varaa päästää itseään enää rapakuntoon. On niin paljon pirteämpi olo ja tuntuu että on saanut itsensä takaisin.

En ole vielä shoppaillut jos vaikka saisi muutaman kilon pois vielä Ja nythän mahtuu vanhatkin vaatteet. Uudet treenipöksyt piti ostaa. Kivalta tuntuu kun ei tarvii ihan viimesillä voimilla kiskoa farkunnappia kiinni.”

Essi 2020

essi ennen ja jälkeen

Lue miten pudotin itse 65 kiloa ja muutin elämäni.