arvostelut

sorosuo logo

Personal Trainer Naantali Tmi Markku Sorosuo IconPersonal Trainer Naantali Tmi Markku Sorosuo

Putkikatu 21 D, Naantali

4,9 16 reviews

 • Avatar Henry Baran ★★★★★ 8 kuukautta sitten
  Hyvä kannustava, osaava ja vaativa valmennus ja vaihtelua riittää.
  Liian helpolla ei pääse mutta silti on järki koko ajan mukana.
 • Avatar Susanna Laitinen ★★★★★ 2 vuotta sitten
  Ihan mahtava paikka! ☺️ Kun aloitin PT tunneilla käymisen, minua kuunneltiin tarkasti mitä haluaisin tehdä / mitä muutosta haluaisin ja ohjelmointi tehtiin sen mukaan. Tunneilla sain myös aina asiantuntevaa opastusta ja neuvontaa liikkeisiin. … More Iso suositus! ❤️
 • Avatar Minna Leino ★★★★★ vuosi sitten
  Kohta 3vuotta asiakkaana olleena en voi muuta kuin kuin parasta treeniä,valmennusta olen saanut täältä❣
 • Avatar Anni ★★★★★ vuosi sitten
  Erinomaista ja yksilöllistä palvelua. Treeneissä oli aina hyvä tunnelma ja sopivasti haastetta.
 • Avatar Hanna Koskenkorva ★★★★★ 2 vuotta sitten
  Monipuoliset ja haastavat ohjelmat sekä asiantunteva ohjaus. Paras paikka!
 • Avatar Nina Aitasalo ★★★★ a year ago
  Asiantuntevaa ja rentoa.
 • Avatar Mirja Raikunen ★★★★★ a year ago
  Loistavaa valmennusta. Tuloksia nopeasti.
 • Avatar Kristiina Kiiveri ★★★★★ 2 years ago
  Pt treenit erittäin monipuoliset. Valmennus laadukasta. Vahva suositus 💪❣️
 • Avatar Salla Pajunen ★★★★★ 2 years ago
  Hyvä paikka treenata!

personal trainer kokemuksia

”Olen 27 kiloa kevyempi, energisempi, löysin iloa liikkumisesta ja elämä on muuttunut paljon. Tiedän mitä pitää tehdä, että homma pelittää. Jaksan arkea paremmin. Elämä on paljon helpompaa. En hengästy kun kävelen portaat ylös, jaksan kantaa puukorit vajasta sisään ilman, että se vaatii ylenpalttisia ponnisteluja. Selkä, niska ja hartiasäryt ovat poissa, jaksan juosta lasten kanssa hippaa ja ruoanlaitosta on tullut uusi harrastus.

Alhainen itseluottamus on saanut aika kolauksen. Eniten itsetuntoa kasvattanut ja hivelee se että, hei mä pystyn nyt tekemään asioita mitä ennen en jaksanut tai pystynyt. Ihan parhaita hetkiä mun taipaleella on olleet ne hetket, kun jokin kaapissa lojunut, pieneksi aikanaan jäänyt vaate on sopinut taas päälle. Toinen ihana juttu on se, kun lapset tulee halimaan ja kiljasevat ”Äiti, mä saan kädet sun ympäri!” Voi sitä riemua!”

Päivi 2009

”Halusin pienen painonpudotuksen ja enemmän jaksamista arkeen. Sain paljon enemmän!

Suurimman muutoksen tajusin vasta loppumittauksessa. Sitä ennen kaavin vaatekaapin pohjalta kesävaatteita, jotka eivät viime kesänä menneet päälle. Nyt se sujahtivat päälle helposti. Oli aivan ihanaa saada vanhoja lempivaatteita takaisin käyttöön. Tuli kyllä niin hyvä olo.

Jokaisen treenin jälkeen oli vain niin mahtava fiilis, se ruokki minua koko ajan eteenpäin. Myös 14v tyttäreni ankara kannustus auttoi minua.

Hieman vaikeaa kuvailla treenipäiviä, koska niiden sisältö vaihteli todella paljon. Mutta juuri se teki tästä niin kivaa. 

Koitan nyt pitää kiinni siitä minkä saavutin. Nyt voisi olla oikea aika haalia ehkä lisää lihasta, joten matka jatkuu!”

Taru 2019

nainen edestä ennen ja jälkeen painonpudotus

”Nyt vaan yksinkertaisesti tuli sellainen olo, että NYT tai EI KOSKAAN. Olen kohta 40v ja aloin miettimään terveyttä ja ainaista painon jojottelua ja sitä kun aina väsyttää ja on niin saamaton olo. Ei ollut hyvä olo itseni kanssa ja tuli mitta täyteen.

Olin jo niin motivoitunut ja kyllästynyt olotilaani, että päätin että nyt sitten tosissaan ja täysillä tai ei ollenkaan. Kuinkahan monta kertaa on alkanut uusi elämä ja laihis ja kaikki on taas mennyt läskiksi… Mutta nyt olo on jotenkin kokonaisvaltaisesti niin hyvä, että mulla ei ole varaa päästää itseään enää rapakuntoon. On niin paljon pirteämpi olo ja tuntuu että on saanut itsensä takaisin.

En ole vielä shoppaillut jos vaikka saisi muutaman kilon pois vielä Ja nythän mahtuu vanhatkin vaatteet. Uudet treenipöksyt piti ostaa. Kivalta tuntuu kun ei tarvii ihan viimesillä voimilla kiskoa farkunnappia kiinni.”

Essi 2020

essi ennen ja jälkeen

Lue miten pudotin itse 65 kiloa ja muutin elämäni.