hybrid athlete training

gymsoro taktinen

hybridi urheilija

Minulla on unelma ja kysymys. Mitä pitää tapahtua, jotta minä 46-vuotiaana juoksen 3km rikki cooperin testissä? Tämä on ollut minulle ”mahdottomuus”, koska en ole lainkaan juoksija. Olen aina ollut voimatreenaaja ja voinkin vain nähdä unta sellaisista metreistä.

Paras tulokseni on 2400m vuodelta 1998, jolloin juoksin sen armeijassa. Sen jälkeen en ole koskaan pystynyt parantamaan tulostani, paras vetoni voimailijana on vuodelta 2019, jolloin sain 2310m.

Mutta onko tuo ”mahdottomuus” vain korvieni välissä? Mitä tapahtuu, jos panostan siihen kunnolla? Tähän kysymykseen haluan vastauksen seuraavan kahden vuoden sisällä.

hybrid athlete training

Törmäsin jo 2022 netissä konseptiin Hybrid Athlete Training ja sehän on juuri sitä mikä minua kiinnostaa.

Yhdistän kaksi ääripäätä, jotka ovat pitkänmatkan juoksu ja voimaharjoittelu. Nämä ovat melkein kolikon kääntöpuolet.

Kieltämättä minua kiehtoo konseptin haastavuus. Miten on mahdollista edes kasvattaa voimaa, lihasta ja juoksukuntoa kaikkia samaan aikaan? Tämä asettaa eritysvaatimukset ohjelmoinnille, jonka teen itse alusta saakka.

hybridi urheilija 2024

Olen käynnistänyt ohjelmoinnin 3.6.2024 Naantalissa. Taidan ehkä olla ainoa henkilö Suomessa, joka tekee tätä?

Lähden rohkeasti selvittämään mistä minut on oikein tehty. En ole juossut vuosiin, joten aloitan täysin nollasta juoksun suhteen ja otan kaiken mielenkiinnolla vastaan. En tiedä vielä yhtään mihin tämä polku vie minut, mutta se näyttää kiinnostavalta.

Gymsoro Taktinen on alkanut ja tarkoituksena on luoda erittäin suorituskykyinen buildi 2024 – 2025.

Kiinnostaako sinua Hybrid Athlete Training? Laitahan sähköpostia, jos olet kiinnostunut ohjelmoinnista. Saat minut kiinni markku(at)ruokatauko.fi osoitteesta.

Personal Trainer Naantali : Markku

Buildin ensimmäinen Boss Fight:

5km Parkrun alle 30 minuuttia ja samalla PR. Boss Fight tulossa Paavo Nurmi maratonissa 16.8 Turussa, osallistun 5km vetoon mukaan. Grindaan nyt XP:tä tätä tapahtumaa varten.

Buildin muut Boss Fightit:

– yli 2400m cooperissa 46 vuotiaana

– maastaveto 200kg alle 80 kiloisena

– leuanveto x 20

Minun huomioni 17.6.2024:

Viikolla yksi ”juoksin” 400m ja minun oli pysähdyttävä haukkomaan happea. Vihasin juoksua. Lauantaina 15.6 juoksin 7km helposti ja olisin voinut jatkaa vielä. Suhtauduin neutraalisti juoksuun. Melko raju kehitys muutamassa viikossa niin fyysisesti kuin henkisesti!

Tästä on tulossa todella mielenkiintoista!

Haluan kesällä myös tehdä ratavetoja enemmän, joten voi olla, että varaan Naantalin Kuparivuoren kentän omaan käyttööni. Olet tervetullut myös mukaan. Kysymykset sähköpostiin.