kuka haluaa

laihtua seuraavaksi?

sorosuo ennen ja jälkeen

naantalin

laihdutuvastaanotto

Putkikatu 21

Vastaanotollani löydät syyt, miksi sinun on MAHDOTONTA pudottaa painoa kovasta yrityksestäsi huolimatta. Kerron sinulle ruuat, jotka vahingoittavat sinua ja hormoneitasi. Kerron mitkä ruuat vanhentavat sinua ja aiheuttavat diabeteksen.

Olen ex-sairaalloisen ylipainoinen ja tehnyt 20 vuotta personal trainerina töitä. Olen auttanut tuhansia suomalaisia laihtumaan. Meillä on alati kasvava ylipainokriisi Suomessa. Missioni on keskittyä poistamaan ylipainon syyt taustalta.

kyllä, haluan vastaanotolle

Vastaanottoni on osoitteessa Putkikatu 21 Naantali. Pihalla runsaasti parkkipaikkoja.

ketä vastaanottoni palvelee?

root cause – syiden poistaminen

ylipainoiset

Ylipaino, lihavuus, keskivartalolihavuus, laihaläski, korkea viskeraalirasva, korkea rasvaprosentti.

-20kg nainen ennen ja jälkeen

huonokuntoiset

Heikko kunto, fyysisesti heikko, pieni lihasmassa, hengästyy erittäin helposti.

miten laihtua nopeasti 20 kiloa nainen ennen ja jälkeen

diabeetikot

Tyyppi2, pre-diabetes, insuliiniresistanssi, kohonnut verensokeri, verenpaine, hormonitoiminta. 

miten autan sinua?

neljä eri vaihtoehtoa

vastaanotto

Vastaanotollani käymme läpi sinun laihdutushistoriasi sekä unelmasi. Käymme läpi seikat, jotka ovat estäneet sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Saat mukaasi selvät ohjeet ja päivärutiinit, joilla saavutat tavoitteesi sekä vältät samalla sudenkuopat.

keto ennen ja jälkeen

ravintovalmennus

Ravintovalmennukseni kestää 12 viikkoa ja siinä ajassa sinun elämäntyylisi korjataan oikeaksi. Samalla sinun hyvinvointisi nousee, pudotat painoa ja kehonkoostumuksesi muuttuu.

privaatti studio

laihdutusryhmä

Laihdutusryhmäni liikkuu Naantalissa ohjatusti kahdesti viikossa. Treeneissä poltamme ylimääräistä sokeria pois kehosta, jonka seurauksena kehon insuliiniherkkyys parantuu ja laihtuminen onnistuu helpommin.

privaatti studio

personal trainer

Saat avaimet käteen ratkaisun ongelmaasi. Sisältää ravintovalmennuksen ja henkilökohtaiset treenit, jotka kaikki ovat räätälöity juuri sinulle.

miten autan sinua?

Suomessa on 480 000 diabeetikkoa + toiset saman verran joita ei ole diagnosoitu. Joka toinen aikuinen alkaa olemaan ylipainoinen 2024.

Mistä tämä johtuu? Kaiken tämän takana on jotain mitä kutsutaan insuliiniresistanssiksi. Tämä vaikuttaa kaikista eniten ylipainon syntymiseen, diabetekseen sekä muihin metabolisiin sairauksiin.

Kun insuliiniresistanssi puretaan, henkilö alkaa laihtumaan hyvin nopeasti. Tämä on syy taustalla, johon laihdutusvastaanottoni perustuu.

Lääkärin vastaanotto kustantaa 200-300€ per kerta Turussa. Haluan tarjota ratkaisun ongelmaan, mutta huomattavasti edullisemmalla budjetilla.