personal trainer paimio

personal trainer paimio

Paimiolaiset ovat ehdottomasti tervetulleita henkilökohtaiseen valmennukseen. Paimiosta on helppo tulla moottoritietä pitkin Turkuun ja sieltä sitten Naantaliin. Treenihallini on aivan Naantalin päätien varressa, joten autolla pääsee suoraan hallini viereen.

Mutta ihan ensimmäiseksi sinun pitäisi tulla tapaamaan minua tänne Naantaliin. Haluan haastatella sinua ensin oikein kunnolla. Haastattelussa käymme läpi sinun tavoitteet, vammat, sairaudet, painonpudotushistorian sekä käytännön asiat. Minun pitää tietää sinun arjesta jonkin verran, jotta osaan mitoittaa mahdollisen toimeksiannon juuri sinun tarpeille ja tavoitteille sopivaksi.

Haastattelussa teen myös muutaman liikkuvuustestin sinulle. Saat näyttää miten tulet lattialta ylös sekä miten menet syväkyykkyyn. Mittaan lonkankoukistajan ja takareisien liikkuvuutta muutamalla testillä. Nämä vaikuttavat paljon treeniohjelman sisältöön ja miten aloitamme itse elämäntapamuutoksen. Jos olet superjäykkä tai sanotaan, että syväkyykky on mahdotonta, minun pitää löytää sinulle turvalliset tavat lämmitellä sekä suorittaa treenit. Tästä syystä teetän sinulle muutaman helpon testin.

personal trainer paimio nainen loikkii portaita

Vuosien saatossa ehdottomasti suurin osa paimiolaisista on haaveillut painonpudotuksesta ja kiinteästä kropasta. Se on juurikin sitä mitä teen. Enemmistö paikallisista haluaa tiputtaa keskiarvoltaan noin 10 kiloa painoa, mutta hyvin moni haluaa 20 kiloa ja ylikin pois kehostaan. Joten jos ylipaino on sinun riesana, olet todellisen ylipainon ammattilaisen sivulla. Minä itse otin 65 kiloa painostani pois, voit lukea tarinani tästä. Tein aiheesta pienen videonkin, joka löytyy myös sivuilta. Joten kokonaisvaltainen elämäntapamuutos on ehdottomasti suosituin palveluni, johon painonpudotus liittyy hyvin kiinteästi.

Itse painonpudotus lähtee liikenteeseen ruokapäiväkirjalla, jota saat pitää minulle viikon verran. Jotta pystyn auttamaan sinua, haluan nähdä mitä oikein syöt arkisin ja viikonloppuisin. Sitä varten ruokapäiväkirja on erinomainen työkalu. Ruokapäiväkirjan pohjalta laadin sinulle uuden ruokavalion, jota lähdemme toteuttamaan. Muokkaan myös ravintoa matkan varrella, kaikki riippuu siitä miten kehosi reagoi siihen.

Heti kun ravinto on saatu toimimaan, alamme myös treenaamaan. Pyrimme liikkumaan yhdessä kaksi kertaa viikossa sekä lisäksi suoritat 1-2 treeniä Paimiossa kotonasi. Treenien sisältöön vaikuttavat sinun tavoitteet, kunto, voima ja liikkuvuus. Laadin treenit sen mukaan että ne vievät sinua eteenpäin, ovat hauskoja, motivoivia ja jotain mitä odotat kovasti.

Ota rohkeasti yhteyttä.

markku(at)ruokatauko.fi

personal trainer

paimio

sorosuo ennen ja jälkeen
sorosuo ennen ja jälkeen