Kahvakuula Naantali tarjoaa kahvakuulatunnin sunnuntaisin klo 13:00 – 14:00 osoitteessa Putkikatu 21 Naantali.

Tunnit keskittyvät kahvakuulan perusteisiin.

Tässä lyhyt yhteenveto tunneista:

  • Perustekniikat
  • Keskivartalotreeni kuulien avulla
  • Teemme myös maksimivoimaa sekä kuntoa
  • Kausiohjelmointi
  • 5€ per kerta, ota käteistä mukaan
  • Voit ottaa omat kilpakuulat mukaan
  • Kaikki kuulailusta kiinnostuneet tervetulleita
  • LIVE-lähetyksiä satunnaisesti sekä tekniikkavinkkejä
  • Saa tulla mukaan milloin vain
  • Ei sitoutumisia

Käytämme tunneilla kilpakuulia. Kertaamme joka kerta edellisten tuntien sisältöä, joten mukaan voi tulla milloin vain. Yksi kerta kestää noin 60min.

Tekeminen pyritään pitämään rentona ja hauskana. Tarkoituksena on oppia kahvakuulailua ja nostamaan sen tunnettavuutta Naantalin sekä Raision alueella.

Kaikki jotka ovat kiinnostuneita kuulailusta, ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Voit ilmoittautua mukaan suoraan minulle sähköpostiin: markku(at)ruokatauko.fi tai Ruokatauon Facebook-sivuilta suoraan tapahtumista.

Voit hankkia omat kuulat tästä.

KILPATEKNIIKKAA

Lauantaisin klo 15 järjestetään kahvakuula sportin treeniä osoitteessa Putkikatu 21 Naantali. Tämä tunti sopii enemmän kokeneemmille nostajille, jotka haluavat tehdä ja oppia long cycleä sekä tempausta.

Tässä tunnilla tähdätään kisasuoritukseen kausiohjelmoinnin päätteeksi. Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää markku(at)ruokatauko.fi.

PS. Olen haastanut itseni tuottamaan 100 artikkelia 2023 aikana tähän blogiin. Tämä on haasteeni 5/100 artikkeleista. Tämä blogi kannattaa laittaa seurantaan, paljon luettavaa tulossa.

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 44 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa. Seuraa Markkua Instassa.

Nappaa ”Painonhallinnan Salat” itsellesi ilmaiseksi. Kerron oppaassa miten vauhditat painonpudotusta. Kerron laihdutuksen yleisimmät virheet ja miten vältät ne. Oppaassa selitän miten sinun tulisi liikkua sekä syödä, jos haluat tuloksia.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Naisten leuanveto masterclass

Naisten leuanveto masterclass

Naisten leuanveto ja mitä sinun pitää tietää? Leuanveto on minun yksi suosikkiliikkeistäni ja teen sitä jokaisessa treenijaksossani. Mutta puhutaan tänään tässä artikkelissa nimenomaan naisten leuanvedosta. Olen valmentanut monia naisia saamaan elämänsä ensimmäisen...

Minkä painoinen kuntopallo?

Minkä painoinen kuntopallo?

Minkä painoinen kuntopallo sinun tulisi valita kotitreeneihin tai mitä minä käytän yleensä personal trainer -asiakkaiden treeneissä? Käydään tässä artikkelissa läpi kolme erilaista palloa, joita käytän kaikkien asiakkaideni treeneissä. Nämä kolme palloa eroavat...

Mininojapuut – 9 tehokasta liikettä koko keholle

Mininojapuut – 9 tehokasta liikettä koko keholle

Mininojapuut ja tässä artikkelissa PT-asiakkaiden 9 tehokasta liikettä koko keholle. Laitan nojapuita yleensä hieman kokeneemmille asiakkaille, joilla on jo kehonhallintaa sekä enemmän punnerrusvoimaa. Nojapuiden avulla saan vietyä heitä taas eteenpäin yhdellä...