personal trainer turku

personal training turkulaisille

Kaikki turkulaiset ovat erittäin tervetulleita mukaan henkilökohtaiseen valmennukseeni. Tarjoan palveluita kaikille turkulaisille. Minua kiinnostaa varsinkin, jos sinulla on painonpudotus tavoitteena ja haluat rapakunnosta eroon samalla. Silloin puhumme heti samaa kieltä. Mitä suurempi painonpudotus sinulla on, sitä mielenkiintoisempi pt-keikasta tulee meille molemmille.

Turusta on myös aika helppo tulla tänne Naantaliin. Hallini on aivan Naantalin päätien varressa ja autolla pääsee helposti perille saakka. Bussi menee noin 400 metrin päästä.

turun paras personal trainer

Mikä tekee minusta parhaan? Minulla on näyttöjä, referenssejä, arvosteluja ja asiakkaiden tarinoita enemmän kuin kenelläkään. Minä saan asiakkaani kuntoon. Minä pidän huolta asiakkaistani. Tarjoan ammattilaisen palvelua ja mieletöntä laatua.

Itse toimeksianto alkaa tapaamisella. Haluan kutsua sinut toimistolleni Naantaliin, minun pitää nähdä sinut ensin omin silmin. Silloin osaan hieman hahmottaa mitä minulla olisi ”vastassa” ja paljonko töitä olisi tiedossa. Samalla kun tulet tapaamaan minua, haluan teettää muutaman liikkuvuusharjoituksen sinulle, jotta näen miten nivelesi ja lihaksesi toimivat. Tätäkään ei tee kukaan muu kuin minä. Minulle on tärkeää tietää mahdolliset rajoitukset liikkuvuudessasi ja minun pitää ehdottomasti tietää mahdolliset vammasi. Kaikki nämä vaikuttavat siihen minkälaista treeniohjelmointia teen sinulle.

Tapaamisessa jutellaan sinun tavoitteistasi ja unelmistasi. Haluan tietää mistä unelmoit kehosi suhteen. Haluan tietää mikä sinua valvottaa öisin. Haluan tietää mikä sinua ärsyttää eniten kehossasi. Onko se 10 kiloa painoa pois? Rasvaprosenttia alaspäin? Kiinteytymistä? Verenpainelääkitystä pienemmälle? Lisää kuntoa? Hyvinvointia? Minä haluan tietää kaiken. Kyselen myös historiaasi, selvitän miten olet ajautunut nykyiseen tilanteeseen. 

Näiden kaikkien perusteella pystyn luomaan sinulle suunnitelman, miten lähdemme korjaamaan tilannetta. Pystyn antamaan sinulle realistisen aikataulun. Haluan että sanot minulle 6 kuukauden päästä: ”Pääsen tavoitteisiini ja tulen olemaan eri ihminen!”. Siitä voi tulla elämäsi jännittävin matka.

turkulaisia

sorosuo ennen ja jälkeen
sorosuo ennen ja jälkeen
nainen edestä ennen ja jälkeen painonpudotus

personal trainer turku kokemuksia

Asiakkaani antoivat minulle täydet viisi tähteä. Voit myös katsoa arvostelut Googlesta ja Facebookista. Minä teen tätä työtä eritavalla kuin muut. Minä olen kiinnostunut sinusta ja mitä sinulle tapahtuu. Tästä syystä räätälöin ihan kaiken mitä teemme vain ja ainoastaan sinulle. Tämän seurauksena saan asiakkaani ja sinut kuntoon. Se näkyy arvosteluissa ja palautteessa. Lue asiakkaideni arvostelut palvelustani. Minä olen se erilainen valmennuspalvelu.

ravinnolla aloitetaan

Aloitan elämäntavan korjaukset ravinnosta. Toimeksiannon alussa saat pitää minulle ruokapäiväkirjaa noin viikon verran. Haluan nähdä arki- ja viikonloppusyömistä. Ruokapäiväkirjasta näen kuinka paljon syöt ja tietysti mitä syöt. Viikon jälkeen palautat päiväkirjat minulle takaisin ja sen jälkeen minä aloitan työt oikein kunnolla. Muokkaan päiväkirjoista uuden version joka tukee tavoitteitasi ja unelmiasi. Otan siitä hyvät jutut ja karsin huonoja juttuja. Haluan ravinnon olevan tuttua sinulle, jotta pystyt paremmin noudattamaan sitä. Otetaan pieniä voittoja ensimmäiseksi ja sellaisia, mikä nostaa sinun itseluottamusta ravinnon suhteen.

Näin alkaa turkulaisten keikat aina. Ensin ravinto, sen jälkeen vasta aletaan liikkumaan. Treeniä tehdään yhdessä kaksi kertaa viikkosa ja sen lisäksi saat kotiläksyjä 1-2 kpl viikossa. Painonpudotuksessa suurin osa treeneistä tulee olemaan rasvanpolttoa eri menetelmillä. Perustan treenit kokemukseeni. Joku, joskus, jossain on tehnyt vastaavanlaisen treenin aikaisemmin ja on saanut sillä erinomaisia tuloksia. En keksi pyörää uudestaan, vaan käytän hyväksi havaittuja menetelmiä. Tämä toimii silloin varmemmin ja saamme helpommin tuloksia kanssasi.

Turkulaisten PT-toimeksianto on enemmän ”avaimet käteen” -palvelua. En halua tarjota mitään dieettiä tai jotain pikakeikkaa. Minua kiinnostaa enemmänkin korjata elintapoja ja tehdä pysyviä muutoksia. Vain silloin kilot myös pysyvät poissa ja opit syömään sekä liikkumaan oikein. Teen tätä pitkässä juoksussa, tämä ei ole spurtti. Haluan, että olet kunnossa lopun elämäsi.

essi ennen ja jälkeen
essi ennen ja jälkeen

Markku Sorosuo

Personal trainer

markku(at)ruokatauko.fi