personal trainer raisio

personal trainer raisio

Tarjootkos jotain meille raisiolaisille myös?” kysyi eräs raisiolainen asiakas. No totta helvetissä tarjoan. Tänne minun treenihallille on todella lyhyt matka Raisiosta, joten tottakai palvelen myös raisiolaisia kaikissa mikä liittyy personal trainerin toimeksiantoihin. Raision keskustasta ajaa alle 10 minuutissa Putkikadulle. Hallini pihalla on runsaasti parkkipaikkoja ja meillä on Ruokatauon isot kyltit myöskin tien varressa. Löydät tänne helposti.

Raisiolaisille minun pt-toimeksianto alkaa tapaamisella, jossa kysyn sinulta tavoitteesi ja unelmasi. Haluan tietää mikä ajaa sinua eteenpäin, mikä asia pitää sinut valveilla öisin. Ylipaino? Huono kunto? Vatsamakkarat? Huono ryhti? Huono itsetunto? Meillä kaikilla on jotain näistä, mutta minulla on lääkkeet niihin. Itseasiassa minulla on maailman parhaat lääkkeet niihin. Ne ovat: ravinto, treeni ja lepo. Näiden kolmen avulla kaikki on mahdollista.

Oletko elämässäsi sellaisessa tilanteessa että tarvitset kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta? Silloin sinun pitää kääntyä ylipainon ammattilaisen puoleen. Olen liikuttanut satoja raisiolaisia, niin miehiä kuin naisia. Nuoria ja vanhoja. Näistä 90% ovat olleet ylipainoisia ja rapakuntoisia. He ovat minun kohdeyleisöä, he ovat minun kansaa. Minulla on erinomaiset näytöt miten laitan tavalliset ihmiset kuntoon, kuten sinutkin.

Tarjoan raisiolaisille enemmän ”avaimet käteen” -ratkaisua kuin dieettejä ja pikakursseja. Ei niissäkään mitään vikaa ole, mutta 99% näistä tapauksista keho ottaa omansa takaisin ja vielä korkojen kanssa. Minä haluan enemmän pysyviä tuloksia, joten tarjoan valmennustani enemmän niille jotka etsivät elämäntapaa. Sellaista jonka kanssa pystyy elämään ikuisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä tai varaa suoraan kalenteristani tapaaminen.

Markku Sorosuo | markku(at)ruokatauko.fi

Personal Trainer

PS. Tiesitkö että minun valmennuspalveluissani on aina takuu mukana? Minä takaan tulokset tai sinä ET MAKSA MITÄÄN!

30 päivän rahat takaisin takuu

raisio

sorosuo ennen ja jälkeen