personal trainer raisio

personal trainer raisio

Personal trainer Raisio – Tarjootkos jotain meille raisiolaisille myös?”. No totta helvetissä tarjoan. Tänne minun treenihallille on todella lyhyt matka Raisiosta, joten tottakai palvelen myös raisiolaisia kaikissa mikä liittyy personal trainer -toimeksiantoihin. Raision keskustasta ajaa alle 10 minuutissa Putkikadulle. Hallini pihalla on runsaasti parkkipaikkoja ja meillä on Ruokatauon isot kyltit myöskin tien varressa.

Raisiolaisille minun pt-toimeksianto alkaa tapaamisella, jossa kysyn sinulta tavoitteesi ja unelmasi. Haluan tietää mikä ajaa sinua eteenpäin, mikä asia pitää sinut valveilla öisin. Ylipaino? Huono kunto? Vatsamakkarat? Huono ryhti? Huono itsetunto? Meillä kaikilla on jotain näistä, mutta minulla on lääkkeet niihin. Itseasiassa minulla on maailman parhaat lääkkeet niihin. Ne ovat: ravinto, treeni ja lepo. Näiden kolmen avulla kaikki on mahdollista.

Oletko elämässäsi sellaisessa tilanteessa että tarvitset kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta? Silloin sinun pitää kääntyä ylipainon ammattilaisen puoleen. Olen liikuttanut satoja raisiolaisia, niin miehiä kuin naisia. Nuoria ja vanhoja. Näistä 90% ovat olleet ylipainoisia ja rapakuntoisia. He ovat minun kohdeyleisöä, he ovat minun kansaa. Minulla on erinomaiset näytöt miten laitan tavalliset ihmiset kuntoon, kuten sinutkin.

Tarjoan raisiolaisille enemmän ”avaimet käteen” -ratkaisua kuin dieettejä ja pikakursseja. Ei niissäkään mitään vikaa ole, mutta 99% näistä tapauksista keho ottaa omansa takaisin ja vielä korkojen kanssa. Minä haluan enemmän pysyviä tuloksia, joten tarjoan valmennustani enemmän niille jotka etsivät elämäntapaa. Sellaista jonka kanssa pystyy elämään ikuisesti.

Voit lukea lisää minusta täältä.

Jos haluat juuri tätä, otahan rohkeasti yhteyttä ja tehdään asialle jotain. Lähetä minulle sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi ja sovitaan palaveri. Keskustellaan sinun tavoitteistasi ja unelmistasi, tehdään suunnitelma miten voisimme saavuttaa ne. Minä autan.