elämäntapamuutos

Elämäntapamuutos – valmennus ja ohjeet

Elämäntapamuutos alkaa tältä sivulta. Haluaisitko päästä ylipainosta eroon, laihtua, kiinteytyä ja olla elämäsi parhaassa kunnossa? Haluatko lisää kuntoa? Voimaa? Lihaksia? Jos kuulostaa hyvälle, silloin olet täysin oikeassa paikassa. Tämä on se hetki jolloin elämäsi alkaa muuttumaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Minä itse aloitin matkani 142 kiloisena nollakunnosta, olin silkkaa rasvaa koko mies. Päätin kuitenkin muuttaa elämäni kokonaan toisenlaiseksi.

Tämä prosessi voi kestää koko elämän. Matka on paljon tärkeämpi kuin lopputulos. Haluan että sinä opit elämään oikein, haluan että ymmärrät ruokavalion, levon ja liikunnan merkityksen. Tästä syystä en koskaan opeta dieettiä tai jotain pussikeittojuttuja. Niissä ei ole mitään järkeä ja keho kyllä ottaa omansa takaisin enemmin tai myöhemmin. Ei. Tällä sivulla puhun pysyvistä asioista, sellaisista jotka tulevat jäädäkseen elämääsi.

 

  • pysyvät tulokset
  • onnistunut muutos
  • miten aloittaa
  • painonhallinta
  • apua
  • vinkkejä
  • ruokavalio
  • ohjeet
  • valmennus
elämäntapamuutos nainen ennen ja jälkeen

Jos olet tilanteessa missä tarvitset kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta, silloin haluat kokeneen ammattilaisen ohjaamaan sinua. Sellaisen jolla on näytöt ja omakohtaista kokemusta. Minä tuon sinulle tuloksia, motivaatiota, laatua ja palvelua. Olen valmentanut jo 15 vuotta ja minulla on satoja referenssejä onnistuneista toimeksiannoista. Henkilökohtainen elämäntapamuutos 2007 auttaa minua ymmärtämään missä mennään, minä tiedän kuinka pelottavaa on hypätä tuntemattomaan ja jättää vanha sekä tuttu taakse. Se hyppy on kuitenkin meidän jokaisen tehtävä, jos haluat tietää mitä sen aidan toisella puolella on.

Minä tuon sinut sinne aidan toiselle puolelle ja näytän miten myös pysyt siellä. Pysyvästi.

Jos haluat juuri tätä, otahan rohkeasti yhteyttä ja tehdään asialle jotain. Lähetä minulle sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi ja sovitaan palaveri. Keskustellaan sinun tavoitteistasi ja unelmistasi, tehdään suunnitelma miten voisimme saavuttaa ne. Minä autan.

Voit lukea lisää minusta täältä.

Tarvitsetko heti apua elämäntapamuutokseesi? Ota rohkeasti yhteyttä sivujen lomakkeella ja minä vastaan sinulle 24h sisällä takaisin. Tämä on lupaukseni sinulle!