Laihdutuslääkäri Turku on erittäin kallis keikka. Kun menet lääkärin vastaanotolle, se voi kustantaa sinulle jopa 300€ per kerta. Usein joudut käymään myös seurantatapaamisissa ja sinulle saatetaan määrätä myös apteekista jotain tuotteita mukaan. Joten budjetti voi helposti paisua yli 300€.

Ongelmana on myös lääkärien tietotaidon puute ravinnosta. Lääkärien koulutuksessa ei ole lainkaan kursseja ravinnosta Suomessa, joten on aivan tuurikauppaa saatko sellaisen lääkärin eteesi joka on omalla ajallaan perehtynyt ravintoon. Voi jopa olla, että sinä itse tiedät ravinnosta enemmän kuin lääkärisi.

Laihdutuslääkäriä Turussa – mikä on edullisempi vaihtoehto?

Minulla olisi sinulle paljon edullisempi ja huomattavasti parempi ratkaisu. Olen nimittäin avannut Naantaliin laihdutusvastaanoton, joka auttaa sinua kaikessa mikä liittyy laihdutukseen.

Vastaanotollani löydät syyt, miksi sinun on MAHDOTONTA pudottaa painoa kovasta yrityksestäsi huolimatta. Lasket kaloreita, syöt pieniä annoksia, liikut todella paljon ja silti painosi ei vain laske? Siihen on syynsä. Kun tiedät sen, laihdutus aukeaa ihan eri tavalla.

Samalla kerron sinulle ruuat, jotka suoraan vahingoittavat sinua. Näistä EI kukaan koskaan kerro sinulle mediassa tai lääkärin vastaanotolla. Kerron myös mitä ruokia sinun tulisi ehdottomasti välttää, jotka nopeuttavat ikääntymistäsi ja saavat sinut voimaan erittäin huonosti.

Lähdet vastaanotoltani kotiisi huomattavasti viisaampana ja sinulla on mukanasi uudet ohjeet sekä rutiinit, joilla laihdutus alkaa sujumaan ihan eri tavalla.

Nämä edellämainitut eivät kuulu lääkärien koulutukseen, mutta minä olen perehtynyt niihin tutkimusten avulla. Olen viettänyt satoja tunteja Pubmedin kaltaisissa kirjastoissa ja lukenut tutkimuksia. Ja toki olen 20 vuotta valmentanut ihmisiä laihtumaan, joten voisi sanoa että olen laihdutuksen todellinen asiantuntija. Myös omani 75kg laihdutus kertoo, että tiedän aiheesta melkoisesti.

Laihdutuslääkäri Turku sijaan tarvitset eteesi ammattilaisen, joka on perehtynyt laihdutukseen teorian ja käytännön kautta. Sellaisen jolla on kovat näytöt. Näiltä sivuilta löydät satoja ihmisiä, jotka minulla on ollut kunnia auttaa kuntoon. 

Käy lukemassa lisää laihdutusvastaanotostani ja varaa itsellesi aika.

Sinun hyvinvointisi puolesta,

PS. Sähköposti markku(at)ruokatauko.fi

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Mikä on paras laihdutuslääke?

Mikä on paras laihdutuslääke?

Mikä on paras laihdutuslääke? Tätä minulta kysellään tasaisesti ympäri vuoden ja minun vastaukseni ei ole ihan sitä ehkä mitä odotit. Minä selitän tarkemmin tässä artikkelissa."Mikä on paras laihdutuslääke?" Kysyjä haluaa tietää siis lääkkeestä enemmän. Lääke on...

60 vuotiaan laihdutus

60 vuotiaan laihdutus

60 vuotiaan laihdutus, miten sen voisi tehdä mahdollisimman järkevästi? Kun ikää tulee lisää mittariin, pitää ottaa huomioon monta seikkaa laihdutuksessa. Se ei mene ihan samalla kaavalla kuin sanotaan 30 vuotiaalla.60 vuotiaan laihdutus tulee tehdä siten, että...

Miten laihtua 2024?

Miten laihtua 2024?

Miten laihtua 2024? Siinäpä heti tiukka kysymys näin kauden alkuun. Vastaus siihen voi olla monimutkainen tai todella simppeli. Pääasia on, että aloitat tänään. Heti. Minullakin on kausi 2024 pyörimässä jo täysillä. Tapaan runsaasti uusia ihmisiä koko tammikuun ajan...