Miten laihtua 2024?

Siinäpä heti tiukka kysymys näin kauden alkuun. Vastaus siihen voi olla monimutkainen tai todella simppeli.

Pääasia on, että aloitat tänään. Heti.

Minullakin on kausi 2024 pyörimässä jo täysillä. Tapaan runsaasti uusia ihmisiä koko tammikuun ajan ja valmennuksia käynnistetään joka viikko.

Minun lupaukseni kuuluu seuraavasti: Otan 20kg sinusta pois seuraavan 90 vuorokauden aikana ilman nälän näkemistä tai tunteja salilla.

Tämä on metodini lupaus. Eli jos haluat päästä eroon paristakymmenestä kilosta nopeasti ja suoraviivaisesti, silloin ota minuun yhteyttä vaikka sähköpostilla: markku(at)ruokatauko.fi 

nainen edestä ennen ja jälkeen painonpudotus

Löydät minut Tiktokista ja Instagramista. Olen nyt innostunut luomaan enemmän sisältöä tiktokkiin. Tulehan seuraamaan kanavaani.

Julkaisen pääasiassa asiakkaideni kysymyksiin vastauksia ja tietoa laihduttamisesta. Tyyliin ”Tätä ne eivät halua sinun tietävän laihdutuksesta” tai ”4 asiaa joista sinun luovuttava saavuttaaksesi tavoitteitasi”. Suosittelen katsomaan noi molemmat videot. Ne voivat muuttaa sinunkin kohtalosi.

Tervetuloa mukaan kaudelle 2024. Personal Trainer Naantali on aloittanut työt.

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 45 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Nopea laihdutus viikossa

Nopea laihdutus viikossa

Nopea laihdutus viikossa, mitä se oikein tarkoittaa ja mitä on mahdollista saavuttaa viikossa? Minulta kysellään tasaisesti ympäri vuoden mahdollisimman nopeaa laihdutusta. Joten ajattelin kirjoittaa siitä pienne artikkelin. Yleensä kysyjällä on joku tärkeä tapaaminen...

Mies ja kesäkunto – näin se tehtiin

Mies ja kesäkunto – näin se tehtiin

Mies ja kesäkunto 2023? Tässä esimerkki miten Samulin kesäkunto tehtiin kolmessa kuukaudessa. Teimme pätkäpaastoa, pari kovaa treeniä viikossa, sählyä ja kävelyä. Näillä syntyi mahtava kesäkunto ja koko mies muuttui rajusti.KOHTI KONDISTATreenasimme siis kaksi kertaa...