Käynnistin TikTokin joulukuussa 2023 ja olen tuottanut sinne runsaasti sisältöä. Tässä blogipostauksessa TOP4 suosituinta tiktokkiani toistaiseksi. Nämä eivät liity minuun itseeni vaan ovat enemmänkin asiasisältöä.

Näiden tehtävänä on motivoida, vastata kysymyksiin ja herättää uteliaisuutta.

Nro1 : ”Jos olet yli 30v, tässä 4 elämän realiteettiä”, 165 000 katselukertaa

Nro1 : ”Lopeta nämä 4 asiaa heti”, 108 000 katselukertaa

Nro1 : ”Selkäläskit. Miten eroon?”, 29 000 katselukertaa

Löydät minut myös Instagramista. Sinne tuotan myös sisältöä vaihtelevasti.

TikTokkiin teen sisältöä pääasiassa asiakkaideni esittämien kysymysten ympärille. Pyrin julkaisemaan joka viikko uutta katsottavaa.

Pistähän kanavani seurantaan!

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 46 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Miten minusta tuli personal trainer?

Miten minusta tuli personal trainer?

Miten minusta tuli personal trainer? No se onkin merkillinen tarina. Minusta tuli PT tietämättäni!  Kaikista hauskinta tässä on se, että minulla on jopa pientä päiväkirjaa olemassa urani alkupuolelta. Joten ehkäpä kerron tässä kohtaa nyt pienen tarinan. Toivottavasti...

17 sekalaista hajatusta – ole oman elämäsi kingi

17 sekalaista hajatusta – ole oman elämäsi kingi

17 sekalaista mietettä ja ajatustani päästäni. Nappaa näistä jotain ja ole oman elämäsi kingi! En väitä että tiedän kaikesta kaikkea, mutta uskon että voimme kaikki oppia näistä jotain. Kirjoitin nämä itseasiassa 2011, mutta en koskaan julkaissut tätä artikkelia....