Mies ja kesäkunto 2023? Tässä esimerkki miten Samulin kesäkunto tehtiin kolmessa kuukaudessa. Teimme pätkäpaastoa, pari kovaa treeniä viikossa, sählyä ja kävelyä. Näillä syntyi mahtava kesäkunto ja koko mies muuttui rajusti.

personal trainer asiakas mies

KOHTI KONDISTA

Treenasimme siis kaksi kertaa viikossa yhdessä. Näissä treeneissä hän suoritti suunnitelman mukaista voimaharjoitusta sekä kuntoa. Tämän seurauksena punnerrukset alkoivat kulkemaan ja leukoja alkoi syntymään. Kunto kasvoi rajusti viikkojen edetessä.

Tämän lisäksi Samuli kävi pelaamassa sählyä maanantaisin. Viikolla hänellä oli myös tehtävänä muutama kävelylenkki sekä yleensä yksi vähän kovempi kotitreeni.

RAVINTO

Projektin alussa siirsin hänet heti pätkäpaastolle. Se näytti toimivan välittömästi ja keho reagoi positiivisesti. Lisäsin proteiinia ruokavalioon ja sopivasti rasvaa. Karsin hieman sokeria pois, jotta sain myös hänen hyvinvointia paremmaksi.

Homma toimi loistavasti. Paino tuli tasaisesti alaspäin viikkojen edetessä. Treenit kulkivat loistavasti koko ajan ja hän meni jatkuvasti eteenpäin kaikilla mittareilla.

personal trainer kesäkunto

KEHONKOOSTUMUS

Treenit ja ravinto toivat huikean muutoksen kehonkoostumukseen.

  • Viskeraalirasvat laskettiin riskialueelta turvalliselle alueelle
  • Paino tuli -9.3kg alaspäin
  • Lihasta tuli +1kg lisää
  • Rasva% laski -8.7%
  • Fitnessindeksi nousi +11 pykälää

Eli kaikki mitä hänestä lähti oli silkkaa RASVAA! Näin se tehdään oikein.

Mikä oli hauskinta?

Itsensä haastaminen, huomata treenien edetessä miten keho muuttuu ja kunto paranee. Ja tähän kaikkeen tarvitaan valmentaja joka motivoi, tsemppaa ja on hyvällä tavalla tiukkana koko ajan.  

Mitä opit itsestäsi?

Itsekuri ja itsensä motivointi. Ruokavalion tärkeys koko projektissa ja miten oma keho reagoi siihen. Oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen, älä koskaan anna periksi. 

Mitä kommentteja olet saanut?

Terveellisen vittuilun lisäksi pelkästään hyvää ja positiivista palautetta. Siitä että miten kroppa on muuttunut ja myös siitä miten olen itseni haastanut ja saanut homman maaliin.

Mitä teet seuraavaksi?

Jatkaa samaa rataa eteenpäin ja koitetaan vielä parantaa siitä mihin on jo päästy.

Mitä sanoisit toiselle samanikäiselle miehelle, jota harmittaa oma kondis?

Ota itseäsi niskasta kiinni ja tee itsellesi jotain. Ei muutosta ilman sitoutumista ja halua muuttaa itseään.

OLETKO SINÄ SEURAAVA?

Kuten Samuli sanoi, ota itseäsi niskasta kiinni ja tee jotain asialle. Tänään. Nyt. Heti.

Kolmen kuukauden päästä olet uusi ihminen tai kolmen kuukauden päästä olet täynnä tekosyitä.

Tee oikea valinta.

Jos et tiedä mitä tehdä, palkkaa personal trainer itsellesi. Pystyn ottamaan kirjoitushetkellä yhden vielä mukaan valmennukseen tälle kesälle.

Varaa konsultaatio tästä ja tule tapaamaan minua. Keskustellaan sinun unelmistasi ja miten voisimme saavuttaa ne.

PS. Olen haastanut itseni tuottamaan 100 artikkelia 2023 aikana tähän blogiin. Tämä on haasteeni 31/100 artikkeleista. Tämä blogi kannattaa laittaa seurantaan, paljon luettavaa tulossa.

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 45 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa. Seuraa Markkua Instassa.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Lihaksen pelko: Mitä naisten pitää tietää

Lihaksen pelko: Mitä naisten pitää tietää

Vaikka olen nähnyt vuosien saatossa todella suurta muutosta ja kehitystä naisten pelossa isoista sekä miehekkäistä lihaksista, tämä pelko elää edelleen voimakkaasti naisten mielissä. Muskeli on tänäänkin jotain pelottavaa ja epäluuloista. Se on joskus jopa sellaista,...

Mirja näyttää mallia

Mirja näyttää mallia

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Mirja tuli, näki ja teki töitä 12 viikkoa kuin viimattu. Hän teki pilkulleen ohjeistuksen mukaan. Ei lipsumisia. Ei tekosyitä. Ei mitään omia säätöjä. Tulokset puhuvat puolestaan. Keho muuttui todella rajusti. Katso...