Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Mirja tuli, näki ja teki töitä 12 viikkoa kuin viimattu. Hän teki pilkulleen ohjeistuksen mukaan. Ei lipsumisia. Ei tekosyitä. Ei mitään omia säätöjä.

Tulokset puhuvat puolestaan. Keho muuttui todella rajusti. Katso kuvat.

Mirjan lihasmassa on kuvissa täysin sama. Kaikki mitä hänestä lähti, oli puhdasta rasvaa. Tämä hurja nainen otti lopulta 12.9kg pelkkää rasvaa pois kehosta ja suurin osa tästä oli viskeraalirasvaa. Hänen hyvinvointinsa nousi toiselle planeetalle.

Kuntopuolella nähtiin järjettömän kova parannus niin voimaan kuin kuntoon. Vertailutreeni kulki ensimmäisellä viikolla vähän yli 18 minuuttia ja viimeisellä viikolla sama treeni vähän alle 5 minuuttia. Luvut ovat hurjia, mutta niin oli myös tekemisen taso ja laatu. Mirja nosti rimaa joka viikkoa tasaisesti ylöspäin ja teki hommia.

Sinäkin voit saada samanlaisia tuloksia kuin Mirja. Kaikkihan on vain kiinni sinusta itsestäsi. Sinä sen päätät mitä laitat suuhusi ja liikutko. Sitä päätöstä ei voi kukaan muu tehdä. 

Onko tammikuussa 2022 sinun vuorosi? Mitä jos ensi vuosi olisi sinun vuotesi? Tänään minulla on enää yksi valmennuspaikka vapaana vuoden alkuun, muut ovat jo menneet. Tarjoan kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen. Tällä ratkaisulla voit elää loppuelämäsi huoletta. Toimeksiannon jälkeen osaat syödä ja liikkua juuri sinun kehollesi oikealla tavalla.

Saat minut kiinni markku(at)ruokatauko.fi. Toimi nopeasti, täytän viimeisen paikan heti.

Markku