Miten laihtua nopeasti? Kausi lähestyy loppuaan ja katsotaan lisää PT-toimeksiantoja. Tässä Jaakon keikka, joka tuli valmiiksi viime viikolla.

Jaakon kanssa tehtiin voimatreeniä 12 viikkoa. Välillä työreissut veivät miestä ympäri Suomea, mutta silti treenasimme tasaisesti. Erittäin fyysinen työ on pitänyt hänet kunnossa, joten nyt vain teimme pieniä hienosäätöjä liikkumiseen sekä ravintoon.

Se riitti, keho reagoi positiivisesti. Jaakko paransi melkoisesti kehonkoostumustaan ja varsinkin kuntoaan.

Jaakon lihasmassa nousi ja samaan aikaan hän otti pelkkää rasvaa pois kehostaan. Suurin osa tästä rasvasta lähti viskeraalista, joten hänen metabolinen hyvinvointisa nousi todella paljon.

Hänen rajuin muutos tapahtui kuntopuolella ja myös puhtaassa voimassa. Vertailutreeni kulki hänellä viikolla yksi aikaan 24:00 ja viimeisellä viikolla sama treeni kulki aikaan 7:11!

Miten näin kova parannus on edes mahdollista? Kyllä se on, keho heräsi treeniärsykkeisiin ja tämä toi erinomaisen kehityksen.

Miten laihtua nopeasti? Sinun pitää syödä ja liikkua oikein, sen jälkeen kehosi huolehtii lopuista. Keho palaa takaisin balanssiin, jos luot sille oikeat olosuhteet.

Mites sinä siellä ruudun toisella puolella? Jos teet asioita oikein, sinäkin voit laihtua nopeasti. Voit saada samanlaisia tuloksia kuin Jaakko tai Mirja tai vaikka asiakas.

Tammikuu 2022 voisi olla sinun elämäsi käännekohta, seuraavat toimeksiannot alkavat silloin. Elämäntapamuutos alkaa ottamalla yhteyttä minuun välittömästi. Keskustellaan ensin lisää juuri sinun tavoitteistasi ja pohditaan tekisimmekö yhteistyötä. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään, joten voit rohkeasti ottaa yhteyksiä.

Sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi. Vastaan 24 tunnin sisällä sinulle takaisin.

Markku