Päivitysten kunniaksi haastoin jälleen veriviholliseni taisteluun! Oli aika jälleen kaivaa CrossFit ”FRAN” esiin ja ottaa miehestä mittaa ensimmäisen kerran tänä vuonna. Jos jotain treeniä vihaa ja rakastaa yhtä paljon, se on juuri tämä treeni. Pelottaa edes yrittää, mutta toisaalta kiehtoo aina kokeilla missä kondis menee.

Viimeksi taistelin blogissa syyskuussa 2010 tällä tavoin Frania vastaan : Fran Syksyllä 2010

Ei se kyllä ollut helppoa tänäänkään! Kuten ei koskaan kun kyse on Franista. Nyt pystyin vetämään ekan ja tokan kiekan ilman taukoja läpi, vasta kolmannella kiekalla jouduin hieman haukkaamaan happea voimatyönnössä ja viimeiset 5 leuanvetoa oli tervanjuontia, seinä tuli totaalisesti vastaan. Mutta! Nyt Fran aikaan 4:08!!! Eli uusi henkilökohtainen ennätys jälleen!! 8 sekkaa tuosta vielä pois ja olen alle 4 minuutin kerhossa! Se on täysin realistista jopa.

Täytyy myöntää, että toi jumppa kyllä otti äijästä mehut irti. Toivuin salin lattialla taas joku 15min ja kirosin jälleen Franin syvimpään helvettiin… Ja nyt kun tätä blogipostausta naputtelen himassa, ilmassa on jälleen taistelumieltä! Uusi vääntö Frania vastaan häämöttää jo mielessä! Haluan itseni alle 4 minuutin kerhoon!

Taistelu jatkuu!

t: Make