Huh!

Siihen meni melkein kolme kuukautta.

Kirjoitin kirjan!

Kirjan nimeksi tuli Rasvanpolttokeittiö ja julkaisin sen hetki sitten netissä.

Aivan järjetön työ, mutta nyt olen erittäin tyytyväinen. Sain kirjaan kaiken sen mistä halusinkin kirjoittaa. Kirjasta on nyt versio 1.0 ulkona. Jotain hyvin pieniä päivityksiä teen siihen seuraavaksi, kun olen saanut ajatukseni kasaan.

miten saat vatsalihakset?

No ylipäätään keskivartalotreeni.fi sivut ovat nyt heränneet henkiin. Olisi mahtavaa jos käyt tutkimassa mitä ne tarjoavat.

Alan tuottamaan sinne materiaalia kaikka mikä liittyy vatsalihasten treenaamiseen ja miten rasvaa poltetaan mahdollisimman tehokkaasti. Materiaali eroaa hieman Ruokatauon blogista ja tästä PT-blogista, jossa olet nyt.

Minulla on myös ajatuksena kirjoittaa kolme muutakin kirjaa, joiden suunnittelu on käynnissä.

PS. Olen haastanut itseni tuottamaan 100 artikkelia 2023 aikana tähän blogiin. Tämä on haasteeni 14/100 artikkeleista. Tämä blogi kannattaa laittaa seurantaan, paljon luettavaa tulossa.

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 44 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa. Seuraa Markkua Instassa.
Nappaa ”Painonhallinnan Salat” itsellesi ilmaiseksi. Kerron oppaassa miten vauhditat painonpudotusta. Kerron laihdutuksen yleisimmät virheet ja miten vältät ne. Oppaassa selitän miten sinun tulisi liikkua sekä syödä, jos haluat tuloksia.
Lisää samanlaisia artikkeleita:
Aloitin TikTokin

Aloitin TikTokin

Nyt mä olen TikTokissakin! Päätin aloittaa rynnistämisen siellä myöskin. Olisi hauskaa, jos tulet seuraamaan minua sinne. Yritän olla aktiivinen TikTokissa ja Instassa. Luon molempiin asiakkaiden toivomaa sisältöä, vastailen kysymyksiin ja julkaisen treeni- sekä...

Myydään Rogue Räkki – Suomi

Myydään Rogue Räkki – Suomi

Myydään meidän varastosta Rogue Infinity Räkki Suomi. Räkki on ollut käyttämättömänä meillä varastossa vuosia, se oli alun perin crossfit-salimme käytössä mutta nykyään emme tee sillä enää mitään.Rogue Infinity Räkki 6 kpl X-108 8 kpl X-70 2 kpl X-43 2 kpl Speal-tanko...

Syksyn 2023 tilanne

Syksyn 2023 tilanne

Katsotaanpa hieman syksyn 2023 tilannetta.  Kesälomat ovat kaikilta kohta ohi ja arki kutsuu. Minun PT-paikat ovat kaikki täynnä, mutta Teijalle mahtuu yksi tällä hetkellä.  Eli jos haluat päästä elämäsi kuntoon meidän valmennuksessamme, laitahan meiliä minulle ja...