Huh!

Siihen meni melkein kolme kuukautta.

Kirjoitin kirjan!

Kirjan nimeksi tuli Rasvanpolttokeittiö ja julkaisin sen hetki sitten netissä.

Aivan järjetön työ, mutta nyt olen erittäin tyytyväinen. Sain kirjaan kaiken sen mistä halusinkin kirjoittaa. Kirjasta on nyt versio 1.0 ulkona. Jotain hyvin pieniä päivityksiä teen siihen seuraavaksi, kun olen saanut ajatukseni kasaan.

miten saat vatsalihakset?

No ylipäätään keskivartalotreeni.fi sivut ovat nyt heränneet henkiin. Olisi mahtavaa jos käyt tutkimassa mitä ne tarjoavat.

Alan tuottamaan sinne materiaalia kaikka mikä liittyy vatsalihasten treenaamiseen ja miten rasvaa poltetaan mahdollisimman tehokkaasti. Materiaali eroaa hieman Ruokatauon blogista ja tästä PT-blogista, jossa olet nyt.

Minulla on myös ajatuksena kirjoittaa kolme muutakin kirjaa, joiden suunnittelu on käynnissä.

PS. Olen haastanut itseni tuottamaan 100 artikkelia 2023 aikana tähän blogiin. Tämä on haasteeni 14/100 artikkeleista. Tämä blogi kannattaa laittaa seurantaan, paljon luettavaa tulossa.

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 44 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa. Seuraa Markkua Instassa.
Nappaa ”Painonhallinnan Salat” itsellesi ilmaiseksi. Kerron oppaassa miten vauhditat painonpudotusta. Kerron laihdutuksen yleisimmät virheet ja miten vältät ne. Oppaassa selitän miten sinun tulisi liikkua sekä syödä, jos haluat tuloksia.
Lisää samanlaisia artikkeleita:
Kahvakuula Naantali alkaa

Kahvakuula Naantali alkaa

Kahvakuula Naantali tarjoaa kahvakuulatunnin sunnuntaisin klo 13:00 - 14:00 osoitteessa Putkikatu 21 Naantali. Tunnit keskittyvät kahvakuulan perusteisiin. Tässä lyhyt yhteenveto tunneista: Perustekniikat Keskivartalotreeni kuulien avulla Teemme myös maksimivoimaa...

Personal Trainer Plussa

Personal Trainer Plussa

Personal Trainer Plussa on minun uusi palvelu tälle vuodelle. Tainoh, jos rehellisesti sanotaan niin tein vähän tähän tyylillä kausilla 2009 ja 2010 useitakin PT-toimeksiantoja. Silloin jouduin lopettamaan ne aikapulan takia. Mutta nyt 2022 olen jälleen kaivanut tämän...

Henkilökohtainen valmentaja

Henkilökohtainen valmentaja

Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinut kuntoon.  Kiireiset aamut, stressaavat työpäivät, iltaisin kotityöt ja perheen kanssa vietetty aika. Ja tämän lisäksi täytyisi jaksaa ja ehtiä syödä oikein sekä kuntoilla. Miten ihmeessä? Olet kenties ajatellut aloittaa...