Ozempic Laihdutuslääke – hintana sinun terveytesi?

Viime vuosina laihdutusbuumi lääkkeiden avulla on yltynyt melkoisesti ja vähän väliä näkee otsikoita kaikkialla aiheesta. Big Pharma on tietysti valjastanut tämän buumin omaksi hyödykseen.

Yksi näistä kyseenalaisista lääkkeistä on Ozempic, joka mainostaa itseään laihdutusihmeenä, mutta tutkimusdata sen vaikutusmekanismeista on todella pelottavaa luettavaa. Ozempic on niin sanottu GLP1 vaikuttajalääke, se kytkee reseptoreita pois päältä. Tietysti Big Pharma ei sano mitään tästä, koska voitot ovat käärittävä kasaan sinun terveytesi kustannuksella.

Ozempicin houkutteleva markkinointi lupaa sinulle unelmavartalon ilman vaivaa. Mutta mikä on totuus sen takana? Totuus on kuorrutettua valetta. Tämä kyseinen lääke kätkee alleen suuria riskejä ja sivuvaikutuksia.

Itselleni ehkä eniten lääkkeessä tökkii se, että nälästäsi tehdään suurin vihollinen ja lääkkeellä blokataan se. Nälkä on meille ihmisille evoluutiossamme yksi tärkeimmistä tekijöistä ja se ohjaa meidän päivittäisiä rutiineja. Siihen puuttumiseen jollain synteettisellä lääkkeellä on mielestäni katastrofi.

Big Pharman markkinoinnista saa helposti sellaisen käsityksen, että ylipainosi johtuu geeneistä. On ihan sama mitä syöt, olet silti ylipainoinen. Syy on siinä. Sinä olet viallinen.

Joten tämän seurauksena moni ottaa elämänpituisen reseptin Ozempicia ja tuumaa mielessään: ”Noh, mä teen tätä sitten koko elämäni ja jatkan saman ruuan syömistä kuin tähänkin saakka. Koska setä telkkarissa sanoi, että lihavuus on geeneissä! Mä en voi tehdä itse asialle mitään!”

Ymmärrät, että lääkkeen käyttö kestää ikuisesti? Mitä sitten tapahtuu, jos vaikka tulosi lopahtavat äkillisesti? Mitä sitten tapahtuu, jos sinulla ei ole varaa lääkkeeseen?

Se mitä tapahtuu on, että nyt sinulla on vain entistä suurempi riski saada kaikki kilot takaisin ja +10 kiloa extraa korkojen kanssa.

Ensimmäiset tutkimukset GLP1-lääkkeistä näyttivät, että rasvasolusi koko kyllä pienenee mutta samalla niiden määrä kasvaa.

Joten kun lopetat lääkkeen käytön, sinulla voi olla kaksinkertainen määrä rasvasoluja, jotka ahmivat sisään rasvaa järjettömällä teholla. Näin taisi käydä tälle Tiktok staralle.

Toinen vakava ongelma johtuu suomalaisten ravintoköyhästä ruuasta. Samaan aikaan Ozempicin käytön kanssa suomalaiset syövät edelleen huonosti ja keho ei saa missään kohtaa rakennusaineita ravinnosta. Seurauksena lihasmassan menetystä. Eli suomalainen laihtuu, mutta väärästä kudoksesta. Tästäkin oli jo julkaistu tutkimuksia.

Kolmas suuri ongelma on, että näistä lääkkeistä ei ole tietoa pitkäaikaisesta käytöstä. Tiedätkö että Ozempicin tekijällä itselläkään ei ole tietoa onko lääkkeen käyttö turvallista pitkässä juoksussa?

Jos aloitat Ozempicin ottamisen, SINÄ olet se koekaniini.

GLP1 reseptoreita on ympäri kehoa ja aivoissa niitä on runsaasti. Aivoissa nämä reseptorit kytkevät oikean nälän pois päältä, sellaisen joka on evoluutiomme kanssa linjassa. Ne ihmiset jotka ottavat Ozempicia, ovat kertoneet että edes ruuan ajatteleminen saa heidät voimaan pahoin.

Se ei ole normaalia. Se ei ole evoluutiomme kanssa linjassa. Ajattelen vain mitähän syömishäiriöitä tuostakin voi syntyä pitkässä juoksussa.

GLP1 reseptoreita on myös sydämessäsi, munuaisissasi ja immuunipuolustuksessasi. Mitähän se lääke mahtaa tehdä niille? Kukaan ei tiedä. Jos lääkärisi väittää sen olevan 100% turvallista, se on paskapuhetta.

Kukaan ei tiedä. Mutta kohta tiedämme. Sinä olet se tieteellinen koe. Me katsomme mitä sinulle tapahtuu ja sitten olemme viisaampia.

GLP1 reseptori munuaisissa on incompletely understood. Kertoiko lääkärisi sinulle tästä? Kukaan EI tiedä mitä noi lääkkeet tekevät sinulle.

Kilpirauhasen syöpä, lyhytsuolen oireyhtymä, lihasmassan menetys, vatsan halvaantuminen… olen nähnyt monia kauhutarinoita tästä lääkkeestä.

Miten minä voisin auttaa? Sanotaan että minulle tulee asiakas, joka pohtii Ozempicin käyttöä.

Minä kertoisin hänelle ensimmäiseksi lääkkeen vaaroista, nämä samat asiat mitä on tässä artikkelissa. Sen jälkeen kertoisin, että hän syö liikaa sokeria ja prosessoitua roskaa.

Sitten näyttäisin hänelle mitä oikeanlainen syöminen on. Kertoisin hänelle miten nälkä poistetaan luonnollisesti, joka on linjassa evoluutiomme kanssa. Poistaisin sen suurimman ongelman luonnollisesti ja helposti. Koska evoluutiossamme nälkä poistuu välittömästi kun keholle tarjotaan laadukasta ravintoa. Kylläinen ja ravittu keho EI anna nälkää.

Minulla on sinulle kolme ratkaisua:

#1 Laihdutus Naantali – Bootcamp

Laihdutus yhdessä ryhmämme kanssa. Saat kolme erilaista ravinto-ohjeistusta, joilla esimerkiksi Niko laihtui rajusti ja muutti kehoaan. Vaihtuvat ja ohjatut laihdutustreenit joka päivä.

Hinta 90€ / kk

#2 Ravintovalmennus

Laihdu ravinnolla missä päin tahansa. Valmennan sinut syömään evoluutiomme mukaisesti ja poistamme nälän nostamalla ravinnon laatua ylöspäin. Laihdut erittäin helposti. Kesto 12 viikkoa.

Hinta 499€

#3 Personal Trainer

Laihdut ja liikut kanssani täällä Naantalissa. Valmennan sinut syömään evoluutiomme mukaisesti ja liikut siten, että kehosi muuttuu atleettiseksi. Avaimet käteen valmennus. Kesto 12 viikkoa.

Hinta pyydä tarjous

Varaa aika kalenteristani tästä.

Sinun hyvinvointisi puolesta,

PS. Sähköposti markku(at)ruokatauko.fi

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Liikunta ja stressi

Liikunta ja stressi

Liikunta ja stressi kulkevat yhdessä käsikynkkää. Liikkuminen on minun mielestäni tehokkain tapa helpottaa stressiä. Se auttaa vapauttamaan hormoneja, jotka lisäävät mielihyvää ja vähentävät kipua. Liikunta myös parantaa unenlaatua ja auttaa kehoa palautumaan...

5 treeniä kun polvi on rikki

5 treeniä kun polvi on rikki

Miten treenata, jos polvi on rikki tai kipuilee? Tässä viisi harjoitusta, jotka voivat sopia sinulle. Kokeile ensin varovasti mitä mieltä polvesi on näistä! Kuntopyörä: tämä auttaa vahvistamaan jalkoja ilman, että se aiheuttaa liikaa rasitusta vammautuneelle polvelle....

Alaselkäkipu – paras tapa päästä eroon

Alaselkäkipu – paras tapa päästä eroon

Alaselkäkipu on todella yleistä ihmisillä nykyään ja tähän törmään usein PT-asiakkaideni kanssa. Tässä artikkelissa ehkäpä yksi parhaimmista tavoista poistaa ja ennaltaehkäistä alaselän kipuilu kokonaan. Tiedätkö mikä on kaikista yleisin syypää alaselän kipuiluun? Se...