Miten kesäkuntoon? Se on oikeasti hyvin suoraviivaista. Syöt hyvin joka päivä, treenaat järkevästi ja lepäät kunnolla. Tällä ajatuksella tässä taas yksi esimerkki valmistuneesta PT-toimeksiannosta. Toteutimme tätä ajatusta kirjaimellisesti ja tulosta syntyi.

miten kesäkuntoon?

Tällä kertaa esimerkkinä Asiakas, jonka kroppa muutettiin keväällä 2021 toisenlaiseksi. Aloitimme keikan maaliskuussa ja kesäkuussa olimme valmiita. InBodyn mukaan rasvaa paloi erinomaisesti pois, painoa pudotimme vähän päälle -7kg, voimaa ja kuntoa lisäsimme todella rajusti ja  senttejä lähti yhteensä -19cm.

miten kesäkuntoon nainen edestä

Päätin myös kysyä muutamia kysymyksiä Asiakkaalta.

Minä: ”Mitä fiiliksiä kuvat herättivät sinussa?”

Asiakas: ”Ensin herättivät hilpeyttä siitä, miten voikin näyttää näinkin erilaiselta näin lyhyessä ajassa, ja miten itse ei tuota muutosta ole kuitenkaan huomannut. Tietysti tuli myös onnistumisen tunne, että on saavuttanut jotain tuollaista. Toisaalta oli pieni ”järkytys” nähdä, millaiseen kuntoon oli itsensä päästänyt, kun vertasi ennen -kuvaa jälkeen -kuvaan.”

Minä: ”Miltä ihmisten kommentit ovat tuntuneet?”

Asiakas: ”Ihan ok’lta, tietysti se tuntuu kivalle, että huomataan (kovan) työn tulos. En tosin halua liikaa huomiota ja kommentteja. ”

Minä: ”Jos sinulla olisi aikakone, mitä kävisit sanomassa itsellesi pari vuotta taaksepäin?”

Asiakas: ”Sanoisin, että aloita tämä pt heti, äläkä enää mieti asiaa sen enempää. Sanoisin, että panosta itseesi ja omaan hyvinvointiisi. ”

Minä: ”Mitä tavoitteita sinulla on seuraavaksi 2021 tai 2022?”

Asiakas: ”Tavoite on, että tunnen itseni vahvaksi ja energiseksi. Numeraaliseksi tavoitteeksi asetan, että vuoden päästä (kesä 2022) olisin nykyisestä painosta 10 kg kevyempi. Jos pääsisin alle 70 kg, niin tähän olisin todella tyytyväinen. Toisaalta tavoitteeni on myös kasvattaa lihasta, joten en halua tuijota liian tarkkaan vaa’an lukua.”

kesäkuntoon 2021

No mites sinä siellä ruudun toisella puolella? Tämä kesä voisi olla myös SINUN kesä? Nyt on erinomainen hetki treenata, kelit ovat lämpimät ja aurinkoa piisaa. Kesä on parasta aikaa ja sinun hetkesi voisi olla NYT. Haluaisitko päästä myös Asiakkaan tavoin elämäsi kuntoon? Minä pystyn auttamaan kun puhutaan elämäntapojen muutoksesta.

Voit myös lukea ja katsoa miten itse pudotin 65 kiloa painostani pois. Painonpudotus, ruokavalio, elämäntapojen muutos, nämä kaikki ovat sitä minun juttua ja tulosta syntyy. 

Laitahan rohkeasti sähköpostia ja keskustellaan lisää sinun kesäkunnostasi! Saat minut kiinno osoitteesta: markku(at)ruokatauko.fi

Markku