Nyt on vuoden kaksi ensimmäistä treeniä takana ja homma lähti hyvin käyntiin. Uusi ohjelma ajettiin sisään ja uudet liikkeet on nyt harjoiteltu. Nyt sitten ei muuta kuin maltillista korotusta seuraavat 7 viikkoa ja maaliskuun tietämillä sitten viikko tai kaksi hieman erikoistekniikoita. Kroppa kyllä huutaa taas hoosianna joulutauon jälkeen, hapot jyllää mutta sillä ne lähtee millä ovat tulleet eli treenaamalla.

Ketoosi on nyt päällä eli yritän karsia hiilihydraatit kokonaan pois ja käyttää rasvaa energianlähteenä. Tänään ainoat hiilarit tulivat kasviksista, marjoista, ketsupista sekä rahkasta noin 45g,  joten pikkaisen tuota voi vielä karsia. Marjoihin voi lisätä makua käyttämällä esimerkiksi Toranin makusiirappia jotka ovat hiilarittomia sekä kalorittomia. Näillä saa mukavasti vaihtelua jos esimerkiksi tekee marjoista + rahkasta jotain kombinaatiota tai pelkästään rahkasta.

Treenipäivinä otan hieman enemmän hiilaria (mm. rahka ja palkkari) ja sitten lepopäivinä voisin kokeilla karsia kokonaan hiilarit pois. Pakko sitä hiilaria on hieman ladata kehoon treenipäivänä tai muuten rauta painaa liikaa. Mennään nyt tällä idealla maaliskuuhun asti ja katsotaan sitten miten se on purrut… Ainakin hyvä fiilis siitä jäi kun tein suurinpiirtein samalla systeemillä tuon elokuu 2009 – joulukuu 2009 välin.

Touranin makusiirappeja: karamelli, valkoinen suklaa ja tavallinen suklaa

Toranin makusiirappeja: karamelli, valkoinen suklaa ja tavallinen suklaa

Ravintoarvot

Ravintoarvot

– Make