Vatsalihastreeni rasvanpoltto ja Lockdown vatsahaaste. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Jos haluat maksimihyödyn tästä haasteesta, sinun tulisi tehdä samaan aikaan rasvanpolttotreeniä. Haluat muokata keskivartaloasi kesää varten, joten suosittelen että polttaisit myös rasvaa samaan aikaan maksimimäärän.

vatsalihastreeni ja rasvanpoltto

Lockdown vatsahaaste starttaa 1.4.2021 ja samaan aikaan alkaa Kipinän sivuilla pyörimään myös haasteeseen liittyvät rasvanpolttotreenit. Kun haaste päivittyy YouTubeen, myös rasvanpolttotreenit päivittyvät Kipinän sivuille.

Nämä tulevat menemään käsikädessä ja tukevat tosiaan. Kaikista tehokkainta on tehdä ensin rasvanpolttotreeni ja heti perään YouTubesta itse vatsatreeni. Osassa treeneissä on myös erikseen oma jäähdyttelynsä, jolla viedään vielä pidemmälle rasvanpolttotehoa. Haluat ehdottomasti hyödyntää kaiken tämän.

Kipinän sivuilta tulee löytymään kaksi erilaista versiota päivän rasvanpolttotreenistä:

Kipinä1 = käsipainot, hyppynaru

Sytkäri = kehonpainolla

Helpoimmalla pääset kun teet sytkäriversion, silloin et tarvitse mitään välineitä. Jos taas haluat tehdä välineillä, silloin suosittelen kipinäversiota.

Jos tarvitset kotiisi esimerkiksi kässäreitä, linkin takaa Amazonin HEX-kässärit jotka pysyvät paikoillaan lattialla ja ovat kumitettu. Vahva suositus. Myös jumppamatto on hyvä lisä tässä haasteessa, sinun on mukavampi tehdä liikkeitä lattialla.

nuoli rasvanpoltto-oppaaseen

sixpäkki nopeasti

Kuinka nopeasti vatsalihakset on mahdollista saada näkyviin? Kaikki riippuu siitä mistä tilanteesta aloitat. Mitä enemmän sinulla on rasvaa kehossasi, sitä kauemmin veistoksen tekemiseen menee.

Parhaat tulokset saat kombolla rasvanpolttotreenit + vatsatreenit + puhdas ravinto. Tämä kombo on ylivoimainen ja tuo tulokset. Kaikkiin saat avut Kipinän sivuilta tai suoraan minulta. Nappaa vaikka tuo rasvanpoltto-opas etusivulta, sekin auttaa sinua tässä haasteessa!!

tehokas vatsalihastreeni kotona tai salilla

Haasteen treenit tulevat kestämään noin 10 minuuttia, joten ne on erittäin helppo mitoittaa arkeesi. Voit tehdä ne vaikka ennen työpäivän aloitusta tai vaikka kahvitunnilla. Rasvanpolttotreenit kestävät myös noin 10 minuuttia, joten nekin on helppo lisätä kiireiseen elämänrytmiin. Yhteensä sinulla menisi noin 20 minuuttia per päivä, jos haluat maksimihyödyn.

Voit tehdä kaikki treenit kotonasi tai voit suorittaa ne myös kuntosalilla, valinta on täysin sinun. Voit lisätä ne extrana nykyiseen ohjelmaasi tai suorittaa pelkästään tätä haastetta. Valinta on edelleen täysin sinun. Sinulla on vapaat kädet.

Kysymyksiä haasteesta tai rasvanpoltosta? Laitahan rohkeasti sähköpostia markku(at)ruokatauko.fi. Vastaan aina nopeasti takaisin.

Tarvitsetko elämäntapamuutosta personal trainerin kanssa tai ravintovalmennusta? Käyhän tutkimassa lisää sivujani. Minulta löytyy kattavat palvelut.