Terve taas

Hommasin salille hieman ohuemman ns. tekniikkatangon. Joskus hyppäys puukepistä normaaliin tankoon on liian suuri, varsinkin silloin kuin harjoitellaan tekniikkaa. Joten 10kg tanko tulee tarpeeseen. Tanko on sen verran pitkä että tempaustakin pystytään tekemään leveällä otteella. Hmm… sitten pitäisi tsiigata kyykkyhäkki tai kyykkyteline jostain…

Omassa kehityksessä olen huomannut mielenkiintoisia juttuja. Kaikki vertailuajat ovat menneet eteenpäin, joten sen puoleen oma kehitykseni rullaa. Mutta sitten on joukossa sellaisia päiviä, joilloin on saattanut mennä kaksi tai jopa kolme kertaa kauemmin treenissä kuin normaalisti. Näitä kaikkia yhdistää se seikka, että harjoitukset ovat tehty 2-3h sen jälkeen kun olen herännyt. Ilmeisesti meikäläisen kone ei vain yksinkertaisesti lähde käyntiin aikaisin aamulla, vaan tarvitsen 6-8h hereilläoloa ennenkuin kannattaa edes yrittää treenata. Aamulla rauta painaa hävyttömän paljon ja koko homma menee puuskuttamiseksi. Hiki vain valuu ja eikä saa mitään tehoja irti koneesta.

Vaihtelun vuoksi voisi jotain yksinkertaista treeniä tehdä aamuisin, tyyliin soutua/juoksua tms, mutta rautatreenit saanee unohtaa minun osalta aamuisin.

t: Make