Morrro!

Videota tuli kuvattua, tässä sitä juuri editoin taustalla. Laitetaan online ma tai ti.

Kävin duunailemassa lauantai yönä myös toista työtäni vaihtelun vuoksi, eli veivaamassa taksia. Pikkujoulukausi on kuumimillaan ja se tietää erittäin kiireisiä perjantai ja lauantai öitä. Mikäs siinä, mitä enemmän keikkaa, sitä nopeammin aika kuluu.

Tämä itseasiassa tapahtui viime viikonloppuna mutta kuitenkin. Minulla on ollut ajouran aikana jos jonkinlaista kyyditettävää, mutta viime viikon lauantaina kyytiin paukahti yöllä yksi taksikuskin painajaisista. Nimittäin viimeisillään raskaana oleva nainen sekä äärimmäisen hermostunut puoliso. Ja tietenkin aivan toiselta puolelta Espoota pitäisi päästä pirun nopeasti Meilahden sairaalaan Helsinkiin.

Se oli pelottavaa! Ja varmasti urani stressaavin kyyti. En ole ikinä niin nopeasti tullut Espoosta Helsinkiin, kuin tuon keikan aikana. Käytin kaikki taidot mitä löytyy ja oikoreitit… Mitään ei tapahtanut onneksi, sairaalaan päästiin ja asiakkaat pääsivät jatkamaan jännittävää yötä. Tuon keikan jälkeen piti kyllä käydä hörppäämässä vähän juotavaa ja sitten uutta keikkaa putkeen. Huh… vieläkin pumppu hakkaa kun tuota muistelee…

Olen odotellut myös, että milloin se legendaarinen leffoista tuttu nakki osuu minulle; joku hämäräjamppa hyökkää kiiressä taksiin sisälle ja käskee seurata edellä olevaa taksia! Se olisi tylyä. Varmasti ilmeeni olisi näkemisen arvoinen! Vähän olisi agenttimeininkiä! Noh, sitä odotellessa.

Treenivideota tulossa parin päivän sisään.

T: Make