Moro

Päivitysten kunniaksi työstän myös suositusta rasvanpolttomanuaalistani uuden version. Tuleva versio on numero 3, joten sekin on kehittynyt mukavasti tässä vuosien saatossa. Nykyinen versio on aavistuksen ”kuivahko”, joten päivitän sen nyt 2011 aikakauteen. Tein ensimmäisen manuaalini silloin joskus kolme-neljä vuotta sitten kun aloittelin näitä hommia, silloinen manuska pohjautui paljolti omiin kokemuksiini ja olikin enemmän mutu-tuntumalla tehty. Versio kakkosessa yhdistelin jo enemmän työperäistä sekä omaa kokemustani, joten se palveli huomattavasti suurempaa joukkoa.

Versio 3 tulee olemaan entistä lähempänä nykyistä konseptiani niin ravinnosta kuin treenistä. Nykyisestä manuskasta jätän ehkä noin 30%, kaikki muu menee uusiksi. Joten sisältö tulee muuttumaan melkoisesti. Yritän karsia myös turhat jaarittelut pois tekstistä kokonaan…. 😉

Uusi manuska tulee olemaan edelleen ilmainen kaikille halukkaille, samoilla linjoilla jatketaan kuin edellistenkin kanssa. Olen vain tyytyväinen jos info kelpaa ihmisille. Versio 3 on saatavilla myös maaliskuun ekalla viikolla.

Rasvanpolttomanuaali versio 2 alkaa olemaan tiensä päässä.

Ja VOL III on tulossa!

t: Make