Puhti kokemuksia ja miten pääset itse mittauksiin? Minun asiakkaani aina välillä kyselevät missä kannattaisi käydä verikokeissa. Seuraan itse veriarvoja käymällä säännöllisesti Puhdin labrassa. Tykkään siitä että sinne pääsee ilman lääkäriä ja tulokset tulevat takaisin selkeinä pylväinä. Tulosten tulkinta ei tästä syystä ole mitään rakettitiedettä.

puhti laboratorio – etsi lähin

Valitset Puhdin sivuilta toimipisteet ja etsit itsellesi lähimmän labran. Sen jälkeen varaat ajan ja ilmestyt paikalle. Minä asun Naantalissa, joten kävin Raisiossa Mehiläisen labrassa. Auton sai melkein viereen, joten keikka oli nopea. Itse labrassa odottelin ehkä 5min kunnes oli minun vuoroni. Näytteenotto kesti pari minuuttia ja olin kotimatkalla 10 minuutissa. Nopea keikka!

Tuloksia alkaa tippumaan omaPuhtiin seuraavana päivänä. Sieltä tulee viesti tuloksista, sitten vain kirjaudut järjestelmään ja käyt katsomassa. Tulokset ovat selkeinä pylväinä ja niissä on myös selitykset mukana.

Teen yhteistyötä Puhdin kanssa, joten käytä koodia ”Ruokatauko10” kun ostat kassalta mittauksia. Saat hyvän alennuksen palveluista.

 

personal trainer tarkistaa asiakkaan ohjelman

puhti testit

Tulokset ovat helppo tulkita suoraan netistä tai voit myös tallentaa ne itsellesi PDF-tiedostona. Tuloksissa on yleensä minimiarvo ja maksimiarvo. Näet suoraan janalta mihin oma tuloksesi osuu. Jos jossain on puutetta, näet sen helposti ja voit alkaa suunnittelemaan miten saat siihen muutosta aikaiseksi. Kaikki tämä tapahtuu ilman lääkäriä ja nopeasti, sinun ei tarvitse odotella mitään. Ja myös muutoksia voit alkaa tekemään heti!

puhti kokemuksia – verikokeet ilman lähetettä

Tämä on maailman helpoin tapa vilkaista miten koneistosi voi pinnan alla ja saat tietoosi mahdolliset ongelmakohdat. Itse käytän Puhtia kerran tai pari vuodessa. Puhdin tuotteista esimerkiksi Liikkujan terveystarkastus naiselle tai miehelle on melko kattava. Sillä saa hyvän analyysin missä mennään. Testissä D-vitamiini, rauta, kolesteroli, magnesium ja niin edelleen. Kaikkea mielenkiintoista dataa konehuoneestasi.

Minun kokemukseni ovat positiiviset. Testiin on helppo mennä, tulokset saa nopeasti ja tulokset ovat selkeästi pylväinä. Suosittelen tätä kaikille, joita aihe kiinnostaa.

Puhdilta löytyy myös kilpirauhaseen omat testit, +50 vuotiaille mielenkiintoisia testejä ja niin edelleen. Voit räätälöidä oman testipaketin itsellesi. Suosittelen tutustumaan valikoimaan.

ruokavaliolla muutosta

Jos tuloksesi näyttävät hassulta tai sinulla on puutosta jostain, silloin sinun pitää alkaa kiinnittämään huomiota ruokavalioosi. Verikokeilla saadaan selkeästi esille mitä tarvitset ravinnosta.

Valmentajana minä teen aina itse henkilökohtaisesti ruokavalion asiakkaalleni. Jos asiakkaalla on selkeä puutos esimeriksi D-vitamiinista, lisään sen lähteitä ruokavalioon ja vahvistan sitä tarvittaessa myös *lisäravinteella.

Ravinnosta puheen ollen, suosittelen seuraavaksi tutustumaan pätkäpaastoon. Tämä elämäntyyli nosti minulla ravintoni laatua niin paljon ylöspäin, että se näkyi myös verenkuvassa. Kolesterolini oli kohdillaan, D-vitamiinin määrä erinomainen ja niin edelleen. Voit myös lukea minun kokemukset siitä ja miten muutin kehoni atleettiseksi sen avulla.

Markku

PS. Puhdin koodi ”Ruokatauko10”. Saat hyvät alennukset!