Nopea laihdutus viikossa, mitä se oikein tarkoittaa ja mitä on mahdollista saavuttaa viikossa? Minulta kysellään tasaisesti ympäri vuoden mahdollisimman nopeaa laihdutusta. Joten ajattelin kirjoittaa siitä pienne artikkelin.

Yleensä kysyjällä on joku tärkeä tapaaminen tulossa, jossa hän haluaa olla hoikempi. Tai pitää mahtua johonkin mekkoon tai lomareissua tulossa viikon päästä.

Pitää saada viikossa mahdollisimman paljon painoa pois, mutta ilman, että henki lähtee. 

Mitä silloin voi tehdä?

Viikossa saadaan runsaastikin painoa pois, ilman järjetöntä tuskaa. Se vain vaatii tietynlaisen mielentilan, mutta on siis mahdollista.

Olen testannut useitakin eri protokollia juuri tätä varten., millä saan painoa pois tehokkaasti lyhyessä ajassa. Olen testannut protokollaani myös eri pienryhmävalmennuksissani. Olen halunnut testata käytännössä miten saan asiakkaaltani mahdollisimman paljon painoa pois viikossa, kahdessa tai kolmessa.

Tulokset ovat olleet aina erinomaisia.

Oma ennätykseni on -9kg kuudessa päivässä tietyllä protokollalla. Joten painoa kyllä saadaan pois ja laihtuminen viikossa voi olla supertehokasta. Kaikki riippuu siitä kuinka pitkälle olet valmis menemään.

Kun otin 9kg pois, en liikkunut LAINKAAN kuuden päivän aikana!! En metriäkään. Tämä oli tietoinen valinta. Joten unohda laihtuminen liikunnalla, se ei toimi. Laihtuminen tehdään ihan toisella tavalla.

Nopea Laihdutus Viikossa on minun protokollani, jota seuraamalla laihdut 7 päivässä erittäin tehokkaasti.  Se sisältää kolme erilaista tasoa, joita voit käyttää.

Taso 1 : Helpoin tapa laihtua, et näe nälkää ja laihdut ilman kärsimystä. Käytät esimerkiksi mustaa kahvia boostaamaan rasvanpolttoa.

Taso 2 : Supertehokas keino laihtua, joudut tekemään jotain kompromisseja arjessasi. Vähän kärsimystä, mutta tehtävissä.

Taso 3 : Tehokkain ja nopein tapa, mutta suurin kärsimys. Pudotin tällä 9kg kuudessa päivässä.

Voit kysyä siitä lisää minulta markku(at)ruokatauko.fi.  Minun protokollassani ei liikuta lainkaan viikkoon. Protokolla kustantaa sinulle 79€ ja saat sen omaksesi.

Voit käyttää sitä aina, kun sinulla on viikon tai kahden deadline ja sinun pitää saada painoa pois.

PS. Olen haastanut itseni tuottamaan 100 artikkelia 2023 aikana tähän blogiin. Tämä on haasteeni 35/100 artikkeleista. Tämä blogi kannattaa laittaa seurantaan, paljon luettavaa tulossa. 

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 45 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa. Seuraa Markkua Instassa.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Miten laihtua 2024?

Miten laihtua 2024?

Miten laihtua 2024? Siinäpä heti tiukka kysymys näin kauden alkuun. Vastaus siihen voi olla monimutkainen tai todella simppeli. Pääasia on, että aloitat tänään. Heti. Minullakin on kausi 2024 pyörimässä jo täysillä. Tapaan runsaasti uusia ihmisiä koko tammikuun ajan...

Mies ja kesäkunto – näin se tehtiin

Mies ja kesäkunto – näin se tehtiin

Mies ja kesäkunto 2023? Tässä esimerkki miten Samulin kesäkunto tehtiin kolmessa kuukaudessa. Teimme pätkäpaastoa, pari kovaa treeniä viikossa, sählyä ja kävelyä. Näillä syntyi mahtava kesäkunto ja koko mies muuttui rajusti.KOHTI KONDISTATreenasimme siis kaksi kertaa...