Terve

Sitten ei muuta kuin muutto käyntiin. GymSoron uusi osoite tulee olemaan Karjalankatu 2 (Masters-talo) perjantaista 29.4.2011 lähtien. Vanha GymSoro Kalkkipetterissä palveli about vuoden verran ja siellä nähtiin monia, monia huikeita taisteluita. Kyllähän sitä mestaa tulee ikävä, se oli täydellinen paikka ”kiduttaa” asiakkaita ja tehdä peilikuvaan muutoksia. Mutta nyt homma menee taas askeleen verran eteenpäin.

Jos olet seurannut tekemisiäni, varmaan tiedätkin että hain CrossFit -lisenssiä jokunen viikko sitten ja sainkin hetki sitten luvan perustaa CF-salin Lohjalle. Joten eiköhän CrossFit Lohja näe kohta virallisesti päivänvalon. GymSoro aka CrossFit Lohja tulee kutsumaan kaikki asiakkaansa yhteiseen treeniin kohtapuoliin.

Tähän kaikkeen liittyen… 30.4. lähtien ja jatkossa aina lauantaisin klo 11:00 sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan CrossFittiin täysin ilmaiseksi, ovet ovat auki. Näillä näkymin tulen jatkossa pitämään CrossFit ”alkeiskurssit” yksityistunteina, joihin ilmoittaudutaan lauantain treeneissä. ”Alokasaika” kestää 2 viikkoa, sisältäen 6 treeniä. Tämän jälkeen tiedät tarpeeksi CrossFitistä ja voit liittyä muiden joukkoon normaaleihin treeneihin. Lisätiedot, ilmoittautumiset yms. allekirjoittaneelta: sorosuo(at)sorosuo.com

Uusi mesta muuttovalmiina.

T: Make