Niin… InBody jäi nyt sitten tekemättä, en saanut enää mistään ”mittausaikaa” ja jouluherkut huutaa mun nimeä. Noh ei se mitään, näkeehän eron silmilläkin. Paino on molemmissa kuvissa sama joten treeni puri hyvin ja läskiä suli pois, se saa nyt riittää minulle. 🙂 Mittaillaan sitten taas seuraavan syklin jälkeen kun muistan varata sen mittauksen etukäteen.

Näillä näkymin tammikuun 4. paukahtaa taas treenit käyntiin, eli otan pari viikkoa totaalilepoa ja ahmin jouluherkkuja. En funtsi syömisiä enkä juomisia yhtään vaan nautin tuloksista. Tekisi mieli nyt jo mennä salille mutta antaa kehon nyt levätä kunnolla. Sitten onkin taas intoa täynnä tammikuussa. Mittaan myös voimatasot alkuvuodesta kunhan saan hommat ensin käyntiin.

Ja hei! Tänäänkin jengiä kävi nykimässä minua hihasta kun olin ohjaamassa asiakasta Neidonkeitaassa, saa toki edelleenkin ihan vapaasti tulla kyselemään ja jeesaan toki. Mutta parempi on jos tiputatte sähköpostia niin ehdin hieman paremmin paneutua teidän tapaukseen. Että näin. Jatketaan tammikuussa. Älkää syökä liikaa kinkkua niinkuin allekirjoittanut…

– Make (odottaa jo joulupukkia)