Miten laihtua 16kg? No tässä artikkelissa katsotaan miten M muutti itsensä personal trainerin avulla. Aloitimme M:n kanssa personal trainerin toimeksiannon kolme kuukautta sitten ja hänen keikka tuli valmiiksi muutama päivä sitten.

Tässä hieman yhteenvetoa mitä tapahtui. Näet kuinka rajun muutoksen 27 vuotias nainen teki kehoonsa ja hyvinvointiinsa. 

Näin iso muutos on mahdollista jos asiaan keskittyy 100%. M:n kohdalla hänen työmoraalinsa oli erittäin korkealla, hän oikeasti halusi tehdä töitä hyvinvointinsa eteen ja oli valmis muuttamaan syömistään niin paljon kuin oli tarpeellista. Tällä asenteella kaikki on mahdollista. M on Tekijä isolla T-kirjaimella.

Tämä kaikki näkyy hienosti terveysmarkkereissa, valokuvissa ja olotilassa.

27 vuotias nainen ennen ja jälkeen painonpudotuksen
Treenasimme jatkuvasti kahdesti viikossa ja tämän lisäksi M suoritti kotiläksyjä aktiivisesti. Minä laadin hänelle ruokavalion, joka perustui hänen omaan ruokapäiväkirjaan. Tällöin sitä on helpompi noudattaa ja saa syödä itselleen mieluista ruokaa.

Ravinto + liikunta toi tulosta. InBodyn mukaan rasvamassa pieneni 58.1 kilosta 40.4 kiloon tässä ajassa. Kaikki paino mitä M:stä lähti, oli puhdasta rasvaa koska lihasmassa nousi samaan aikaan.

27 vuotias nainen ennen ja jälkeen painonpudotuksen
InBody muutti myös fitnessindeksiä tämän seurauksena. Aloitimme 49 ja lopetimme 70. Hän hyppäsi suoraan perusliikkujan kategoriaan muutamassa kuukaudessa ja tiedän jo, että tästä vasta se hänen matkansa alkaa. Ensimmäinen vaihe on nyt hoidettu.
inbody fitness indeksi
Treenasimme kahdesti viikossa ja tämän lisäksi M suoritti kotiläksyjä aktiivisesti. Minä laadin hänelle ruokavalion, joka perustui hänen omaan ruokapäiväkirjaan.

InBodyn mukaan rasvamassa pieneni 58.1 kilosta 40.4 kiloon. Joten kaikki paino mitä M:stä lähti, oli silkkaa rasvaa. Samaan aikaan hänen lihasmassansa nousi.

33 senttiä pois kehosta nainen ennen ja jälkeen

Kehosta lähti lopulta 33 senttiä pois ja vaatekoko pieneni usealla. Painoa otimme vajaa 16kg alaspäin.

Miten laihtua 16kg? No se kannattaa tehdä ammattilaisen kanssa. Rauhallisesti, suoraviivaisesti ja järkevästi. Syödään laadukasta ruokaa, tehdään keholle sopivaa treeniä ja nautitaan matkasta. Se on minun suositukseni.

Nyt voisi olla sinun vuorosi. Varaa tapaaminen kalenteristani ja tule keskustelemaan sinun unelmistasi. Sinä voit olla tässä kolmen kuukauden päästä.

Markku | personal trainer naantali

PS. Haluatko laihtua 16kg? Nyt se on mahdollista minun personal trainer treenitemplaatilla. ”Soron Tyyli” on saatavilla. Olen käyttänyt tätä pohjaa monien PT-asiakkaideni treeneissä ja se toimii erinomaisesti vuodesta toiseen. Nyt järjestelmäni on myös saatavilla juuri sinulle.

PS. Jos tykkäsit tästä postauksesta, olisi mahtavaa jos painelet noita somenappeja ja jaa tämä eteenpäin!