Jotkut ovat luulleet, että kun olen treenari ja muutenkin tuloksia tulee niin taidan elää spartalaista elämää eikä minulle ole mitään huonoja tapoja? On totta etten tupakoi, juo juurikaan alkoholia, harrasta mitään uhkapelejä jne mutta en siltikään ole ihan mikään salonkikelpoinen.

Kyllä, minulla on myös huonoja tapoja, joita ei saisi olla. Mutta me olemme kaikki ihmisiä ja huonot tavat kuuluvat tähän elämään. Ja nämä minun pahat tapani ovat aika suhteellisia, jollekkin pulsulle katuojassa minun pahat tapani olisivat luultavasti parannusta!

Joten todistan olevani normaali kuolevainen, päätin julkaista minun Top-3 huonot tavat!

#3 Fazerin Sininen

fazeri

Ojoi… Fazerin sininen! Tämä on sellaista herkkua ettei mitään rajaa! Näitä voisi kiskoa levyn tai pari putkeen eikä tuntuisi missään! Pahimmillaan minulla taisi näitä mennä tosiaan se yksi levy päivässä. Nykyään kenties yksi levy kolmessa kuukaudessa. Olen suklaan suhteen melko ”kaikkiruokainen” mutta kyllä tämä aito ja alkuperäinen Sininen toimii aina parhaiten. Leffa pyörimään, akka kainaloon ja suklaata kehiin! Toimii aina!

#2 Jäätelö

jaatelo

Jäätelö on kyllä yksi pirulainen, sitä voisin vetää kyllä litratolkulla napaani. Jäätelömakuni on hyvin laaja, melkein mikä tahansa uppoaa, mutta jos suosikkeja pitää listailla niin kyllähän nämä Ben & Jerrysin jäätelöt ovat aika tiukkaa tavaraa ja maistuvat aivan erilaiselta kuin joku Valio tai Ingman. Varsinkin näin kuumina kesäpäivinä jäätelö toimii pirullisen hyvin. Tuutit, pirtelö, purkkijäde… hei, kaikki toimii! Mulle vaan kaikki tänne heti!

#1 Laiskottelu

laiska

Ahhhh…. Outoa vai? Vaikka olen treenari ja kaikkea muuta sellaista? Hei, mitä voin sanoa? 🙂 Mun täydelliseen sunnuntaiseen kuuluu rötväystä sohvalla, kädessä on pleikkarin ohjain, pöydällä on jääkylmä olut/siideri, sen vieressä on juuri korkattu Fazerin Sininen sekä pakastimessa odottaa pari purkkia hyvää Ben & Jerryä. Tämä on kyllä aivan mahtavaa välillä treenauksen, ohjaamisen sekä taksilla ajelun vastapainoksi! On vain sohvalla ja eikä tee mitään! Ahhhhhhhhhh…. 🙂

Jees, vaikka voisin syödä itseni ähkyksi ja laiskotella koko päivän niin silti en tee sitä vaan pidän ruokavalion kurissa ja treenaan 4-5 kertaa viikossa. Miksi? Koska olen asettanut elämälleni tavoitteita ja aion pitää niistä kiinni.

Olin sairaalloisen ylipainoinen johtuen näistä kaikista #1, #2 ja #3 -syistä. En pitänyt yhtään miltä nuo saivat minut näyttämään ja tuntemaan. Ja sen jälkeen teinkin päätöksen lähteä aivan toiseen suuntaan, kuntoon pääsemisestä tuli minun elämäni tärkein tavoite.

Ja nyt tänään tavoitteeni ovat edelleen hyvin samanlaisia, ainoastaan perspektiivi on laajentunut entisestään ja tavoitteena on elää terveellistä elämää seuraavat vuosikymmenet. Se mitä nyt teen on investointi tulevaisuuteeni ja terveyteeni.

Minulla on edelleen huonoja tapoja ja laiskottelen, mutta suurimmaksi osaksi olen itse oman elämäni herra. Joten älä rankaise itseäsi liikaa jos joskus sorrut siihen viinaan, suklaaseen tai hampurilaiseen. Ei kerta silloin tällöin ratkaise vielä yhtään mitään. Kunhan vain tiedostat sen ja jatkat normaalisti suunnitelmasi noudattamista. Määrittele mikä on sinulle tärkeintä ja tee sen eteen työtä!

Jos minä voin auttaa niin ota yhteyttä.

t: Make