Ihmiset aina välillä kyselevät, kun kerron omasta painonpudotuksestani että mikä asia on eniten muuttunut elämässä? Yleensä vastaan että, kyky jaksaa arjen eri askareissa. Tarkoittaen sitä kun peruskunto nousee niin jaksaa myös touhuta työpäivän jälkeen kaikenlaista kotosalla eikä vain lysähdä sinne sohvalle makaamaan.

Duunien jälkeen yleensä käyn kaupassa, teen ruokaa kotona, käyn tekemässä omat treenit, kesäisin myllerrän puutarhassa mutta joskus myös toki laiskottelen ja lätkin vaikka pleikkaria tyytyväisenä tai surffaan netissä. Elämästä pitää myös nauttia, ja varsinkin silloin kun saavuttaa asetettuja tavoitteita kuten esimerkiksi joku painotavoite.  Silloin niistä nauttiminen sohvalla röhnöttäen tuntuu vieläkin paremmalta ja tietää ettei se pieni lepohetki vaikuta oikeastaan yhtään mitenkään kunnon rapistumiseen.

Huonoja puolia painonpudotuksessa on vain yksi ja se on vaatekaapin uusiminen. 🙂 Minulla on nyt jo mennyt kolme kertaa laskujeni mukaan uusiksi vaatekerrat kun ne yksinkertaisesti pyörivät päällä. Alla oleva kuva kertonee varmaaan enemmän. Nyt onneksi löysin jostain vaatekaapin perukoilta käyttämättömät farkut varmaan vuodelta 2000 tai jotain, menivät kuitenkin hyvin päälle mutta vyötä tarvitaan edelleen, siinäkin alkaa reiät olemaan finaalissa joten pakko kai käydä kohta sitten ostamassa hieman housuja ja uusi vyö… 🙂

Työhousut vuodelta 2007

Työhousut vuodelta 2007

T: Soro