Morrroo

Tänään oli kaikilla asiakkailla hyvät treenit ja tästä innostuneena päätin itsekkin yrittää parantaa erään sikatreenin aikaa. Vetävät lihakset olivat aivan muusina eilisestä sumoveto-treenistä, joten otin työnalle työntävän treenin, jonka olin tehnyt viimeksi tammikuussa 2010. Ja tämä harjoitus oli kehonpainolla.

70 x burbee ilman punnerrusta

60 x punnerrus

50 x istumaannousu

40 x leuanveto

30 x pystypunnerrus 35kg

Tammikuun aika 17:46. Ja muistelin, että burbee sekä leuat vetivät minut silloin aivan romuksi. Nyt olinkin ovela ja otin burbeehyppelyyn aavistuksen hitaamman tahdin ja yritin dieselillä vetää koko treenin läpi.

Ja hyvin meni. Aika kirjataan nyt 12:55, joten parannusta tuli aika älyttömästi. Jee. Meikäläisen oma kondis on mennyt eteenpäin. Tikkasin koko treenin läpi oikeastaan ilman mitään pidempiä taukoja, pisimmät tauot olivat jotain 10sek luokkaa, joten ei paha ollenkaan. Kyllä tuo olisi mahdollista saada tehtyä alle 10 minuuttiin. Täytyy kokeilla taas loppuvuodesta uudestaan.

Tänään lähti myös syyskuun uutiskirje matkaan asiakkailleni, yhteistyökumppaneille sekä muuten vain kiinnostuneille. Siinä vähän treenauksesta asiaa ja syyskuun tapahtumista.

Lohja Personal Trainerin syyskuun uutiskirje

Lohja Personal Trainerin syyskuun uutiskirje

Huomenna torstaina taas jatkuu omat ja asiakkaiden treenit. Harmi vain että ilmat kylmenee aika vauhdilla, joten pitää laittaa lisää vaatetta päälle ulkotreeneihin ja katsoa tarkkaan ettei pääse kylmettymään hien laskettua.

Mä palailen kohta taas.

t: Make