Nyt on nälkä! Ja nyt tekee mieli kiskaista suurin herkku mistä diggaan kaikista eniten, eli pizzaaaaaaa!!! 🙂

Mä olen siis pizzan ylin ystävä. Pizza maistuu aina, mättöpäivinä valitsen aina pizzan herkukseni ja joskus duunailen kotonakin pizzaa aivan pohjasta lähtien. Lohjan pizzerioista löytyy lättyä vähän joka lähtöön, joten jokaisella on varmasti ne omat suosikkinsa.

Mutta mitäs sitten tehdään kun on aivan h-e-l-k-k-a-r-i-n kova nälkä ja jostain normipizzerian lätystä tulee vain vihaiseksi? Silloin pitää astua isojen poikien saappaisiin!

Tähän mennessä suurin lätty, jonka allekirjoittanut on käynyt kiskaisemassa on Turun Kristal -ravintolassa, jonne velipoika raahasi minut viime vuonna. Kun normipizzeriassa lätty menee aika helposti alas ja jää yleensä vielä nälkäkin, Kristalin lätystä jäi valehtelematta puolet syömättä, koska se pizza tuli suoraan unelmistani ja sillä oli KOKOA! Tietääkseni Kristalista taitaa saada Turun suurimmat lätyt? Tuota ainakin voi suositella isoon nälkään, pizzakin maistui mainiolta.

Noh, minähän olen amatööri pizzan syönnissä ja kun puhutaan todellisista hc-pizzamiehistä niin silloin pitää ottaa ISOT aseet käyttöön! Siinä tapauksessa nenu kohti stadia ja siellä sellaiseen mestaan kuin Ravintola Siilenpesä. Sieltä löytyy sellainen pommi kuin ”Sukupizza” ja tuossa allaolevassa kuvassa kyllä silmä lepää! ”Sukuherkku” on Suomen toiseksi suurin lätty!

Siilenpesän ”Sukupizza”. 60cm halkaisija. (kuvan henkilöt tuntemattomia)

Tuntuu että tuosta voisi jo nälkä lähteä! Näissä hardcore-pizzoissa on yleensä vielä joku haastekin mukana, eli jos syöt ko. pizzan yhden kaverisi kanssa yhdellä istumalla jossain 2h sisällä, saat toisen samanlaisen ilmaiseksi ja nimen seinälle. 🙂

Mutta entä jos pitää itseään Suomen kovimpana pizza-prona, todellisena ammattilaisena, mitä silloin pitää tehdä? Siinä tapauksessa sinun pitää ottaa suunta kohti Oulua! Sieltä löytyy Pizza Romeo, jonka sivut eivät kylläkään ainakaan hetki sitten toimineet, tiedä sitten onko mesta enää pystyssä?  Kuitenkin täältä löytyi lätty suoraan helvetistä ja vain todelliset pro:t uskalsivat ottaa haasteen vastaan! Sano päivää ”Hyper-perhepizzalle”:

”Hyper-perhepizza”. 75cm halkaisija. Takinaa 2.5kg!!

Just! Mä söisin varmaan viikon tuosta ja eikä tekisi enää koskaan mieli pizzaa! Näkisin pizzapainajaisia! Pelottavaa! Eihän tuo pizza-perkele edes mahdu mun autoon! Joutuu takaluukusta lykkäämään sisään ja silloinkin voi tehdä tiukkaa!Yksi slice tuota vastaa kokonaista normipizzaa! YEAAHH! 😀

Taitaa kyllä tulla kohta pieni keikka Ouluun meikäläisellä…

T: Make (hirveissä pizza-vieroitusoireissa)