Otin parista tämän päivän treeneistä muutamia kuvia ja lisäsin ne tuonne Gym Soron etusivulla pyörivään näyttelyyn. Joten käykäähän ihmettelemässä. Tänään oli tulessa esimerkiksi Mikko voimapainoitteisen rinnallevedon kanssa ja Arja oli puolestaan hakemassa nopeutta sekä kestävyyttä urheilukentällä.

www.gymsoro.com

Omat treenit meni aivan penkin alle. Hirveä hedari koko päivän, joten tein todella kevyen palauttavan treenin tänään. Yritetään uusiksi huomenna tai ylihuomenna.

Ja mitäs muuta? Tänään olen metsästänyt treenien lisäksi bumper-kiekkoja ympäri Eurooppaa ja nyt on muutaman mestan kanssa tilaukset viimeistä vaille valmiita. Samalla olen työstänyt pikkuhiljaa  sorosuo.com ja  ylipainoveks.fi suurempia päivityskokonaisuuksia. Tulen tässä elokuun aikana muuttamaan molempien sivujen rakennetta sekä viilaan myös tekstejä jonkin verran. Myös videota suunnittelen ja muutama idea siihenkin on jo olemassa.

Joten elokuussa tapahtuu paljon, varmaan enemmän kuin koko vuonna yhteensä. Meikäläinen pyrkii olemaan aktiivinen ja uutta matskua tuotetaan tasaiseen tahtiin. Joten olkaahan tarkkana.

T: Make