Morrrooo

Kysynnän vuoksi laitetaan taas parit valmistuneet PT-asiakkaat näytille. Sain loka- ja marraskuun aikana valmiiksi ennätysmäärän jengiä. Jotenkin hieno fiilis saada pöytä puhtaaksi joulua varten.

Otetaan tällä kertaa malleiksi kolme naista: Katja, Sari ja Anja.

Tässä on myös aika hauska muutos kehoon. Sarin pömppö tuhottiin kalorivajeella sekä liikkumalla monipuolisemmin. Poistin himozumbaajalta kaikki Zumbat ja lisäsin tilalle RASKASTA rautaa ja kovaa CrossFit-treeniä! Kondis nousi aivan järkyttävän kovaksi. Sari ei aio palata enää zumbailemaan vaan CrossFit vei naisen mennessään. Saria tullaa näkemään CrossFit Lohjan salilla näillä näkymin.

Ikä on vain numero kuten Anja todisti. Mitä kovempaa treeniä laitoin hänelle, sitä paremmin hän viihtyi treenissä. Anjan kohdalla emme juurikaan nostaneet rautaa, vaan teimme pelkästään kehonpainolla ja kahvakuulilla treeniä. Hyvin kroppa otti vastaan ja senttejä paloi pois vyötäröltä. Hän on nyt nauttimassa uudesta kropasta etelän lämmössä ja kuulemma lentokoneessa ei tarvinnut enää vetää vatsaa sisään, kun tarjottimen laski alas... 😉

Katja veivasi myös erinomaista jälkeä kehoon. Tämä keikka toteutettiin kalorivajeella sekä treeninä käytettiin muokattua CrossFittiä. Nainen muuttui silmissä tämän jälkeen. Nykyään Katjan tapaat CrossFit Lohjan salilta.

Hell yeah! Tässä kolme kiveäkin kovempaa naista. Näille naisille mikään ei ollut mahdotonta, vaan kaikki tehtiin juuri niinkuin olin määrännyt. Nämä naiset eivät koskaan missanneet treeniä eivätkä luistaneet syömisestä. Tulokset puhuvat puolestaan.

Diggaatko? Klikkaa ”tykkää” jos olet samaa mieltä kuin minä! Nämä naiset RULES!

Milloin on sinun vuoro?

T: Make