Huh… ja nyt kaksi viikkoa takana kovaa sikatreeniä. Oli pakko ottaa pari päivää taukoakin tuossa viikolla kun tuntui että kroppa kaipasi kipeästi lepoa. Mutta nyt taas mennään kovalla intensiteetillä eteenpäin.

Tänään kävin kiskaisemassa taas aivan älyttömän treenin, syke pyöri jatkuvasti 150-165 tienoilla eli aika tahtia mentiin. Sikatreeniä kuvastaa hyvin vaikkapa seuraava esimerkki supersarja:

Ensin burbee punnerruksella, sitten heti leuanveto myötäotteella. Tätä herkkua 60 sek hyvällä temmolla, sen jälkeen heti joko levypainolla tai kässäreillä pystypunnerrusta 60 sek, sitten minuutti taukoa ja koko herkku uudestaan 3-4 kertaa! Aijai kun tekee namia, puuskutus on älytön, kalorinkulutus on älytön, hapotus on älytön ja fiilis on älytön! 🙂 Tekee mieli lähteä kotiin ekan kiekan jälkeen!

Testailin myös tänään etukyykyn soveltumista tähän jumppailulle ja hyvinhän se tuntui menevän perille kun sain hierottua tekniikan kohdilleen. Aloitin aika maltillisilla painoilla mutta tarkoitus on nostaa siinäkin painoja jahka saan hierottua sitä vielä paremmaksi. Treenin lopuksi paukutin nyrkkeilysäkkiäkin mutta kädet olivat aivan hyytelöä ja jouduin luovuttamaan parin minuutin jälkeen, sitten vain polkemaan kuntopyörää tällä kertaa.

Housut pyörii päällä, vyöstä loppui reiät, haba tuntuu isommalta… joten jotain tapahtuu koko ajan. Mielenkiinnolla oottelen seurantakuvia. Joten jatkamme sikaa!

T: Soro