Joulu on tulossa ilmeisesti. Sen huomasi tänään kaupassa käydessäni, oli meinaan aika taistelu että pääsin edes ulos kaupasta! Viattomasta kauppareissusta muodostuikin oikein kunnon taistelu.

Kävin siis Siuntion S-marketissa. Ensin hedelmäosastolla hyökkäsi paikallinen ampiaisfarmari kimppuun ja tarjosi hunajaa jossain leivän päällä. Suhtauduin tähän suurella varauksella ja hivuttauduin takavasemmalta ohitse. Meillä oli Rymättylässä/Naantalissa joku 10-15 vuotta sitten varmaan Varsinais-Suomen suurimpia mehiläistarhauksia, on jäänyt hieman aggressioita ko. hommaa kohden… 🙂 Joten äkkiä ohitse!

Tästä selvinneenä törmäsin S-Marketin omaan joulupöytään, jossa oli tarjolla glögiä sekä piparia. Kaappasin vuoden ensimmäisen piparin lärviini ja jatkoin leipähyllyn tutkimista. Jostain hyllyjen välistä kimppuun hyökkäsi melkein 2m pitkä PANDA ison suklaakorin kanssa. Jos ei ottanut suklaata, sai myllytyksen ja lumipesut takapihalla, joten otin kiltisti suklaata.

Taistelu ei loppunut tähän. Kaappasin nopeasti loput ostokseni koriini ja suunnistin kassalle. Otin keskimmäisen käytävän! Valitsin väärän reitin! Nimittän Candykingin menekinedistäjä oli vaanimassa seuraavaa uhriaan ovelasti juuri sen käytävän päässä. Ilman irtokarkkien maistamista, ei kassoille ollut asiaa!

Suu täynnä karkkia, piparia sekä suklaata latasin ostokset hihnalle. Huomasin samalla sivusilmästäni miten S-bonuksen esittelijä oli kasannut boksinsa kassojen päätyyn ja metsästi siinä viattomia kaupassakävijöitä! Latasin ostokset kassiin ja tetsasin ulos kaupasta tyylikkäästi juuri sopivan ruuhkahuipun kohdalla! Selvisin hengissä! Mission accomplished!

Taitaa olla samanlaista settiä luvassa vähän joka kaupassa…

Savun hälvennettyä, Make tutkimassa asiakkaan statistiikkaa harjoituksesta.

t: Make