Moro taas

Häämessut 2011 tuli lusittua Wanhassa Satamassa. Kaksi päivää patsastelua ja ylipainoisten metsästämistä. Sain jaettua vähän päälle 300 käyntikorttia, eli ihan ok määrä. Muutama pääsi livahtamaan seulastani läpi ruuhkan takia. Otin tehtäväkseni jakaa kortteja pääasiallisesti ylipainoisille, laiheliinit ja normaalipainoiset jätin rauhaan. Ylipainoisista about 50 diggasi, varsinkin miehet tuntuivat lämpenevän minun konseptille. Muutama huonon itsetunnon omaava ylipainoinen nainen loukkaantui saatuaan kortin minulta. Mutta mitä voin sanoa; sinä tiedät ja minä tiedän, että sinun pitäisi tehdä jotain asialle…

Monet uteliaat pysähtyivät ständin edessä ja heti paukahti kortti käteen. 🙂 Jos satuin juttelemaan jonkun kanssa, hyvin usein kuulin sivukorvalla ”Toi olisi kyllä niin tarpeellinen!”.

Teiltä haluankin kysyä: Mikä estää? Sehän on vain sinusta kiinni! Vain sinä itse voit muuttaa oman kohtalosi! TEE ASIALLE JOTAIN! Se sohvalla makaaminen ja sipsien mussuttaminen ei edistä pätkääkään sun hyvinvointia.

Allekirjoittanut metsästämässä ylipainoisia messuilla. Jos tulet tänne, saat kortin käteesi. Halusit sitä tai et! 🙂

Mutta oli jees keikka. Terveiset vaan Hiidenveden Pitomestareille jos satutte lukemaan tätä. Oli aika väsynyttä meininkiä sunnuntai illalla. 🙂 Mä olin nopein purkamaan osaston!

t: Make