Asensin ”tykkää” plugin Facebookista blogiin. Joten saa klikkailla jos diggailee aiheesta. 🙂 Samalla päivitin myös WordPressiä, joten kaikki pitäisi toimia kuten ennenkin.

Sain hommattua kamerankin, viikonloppuna pääsee jo hieman tutkimaan videokuvausta. Hitto, päässä on varmaan miljoona ajatusta, miten pystyisin kehittämään Tmi Markku Sorosuon personal trainer -toimintaa. Ja kaikki ovat järkyttävän ”isoja” ideoita ja teettää pirusti duunia, mutta toisaalta ne voisivat avata ovia täysin uusiin ulottuvuuksiin.

Minulla on tiettyjä unelmia tämän toiminnan suhteen ja katseeni on lukittu tiukasti maaliin, en anna minkään pysäyttää minua. Samalla asenteella kuin harjoituksissakin; vain sinä itse voit pysäyttää itsesi! Päivä päivältä pääsen lähemmäksi ja lähemmäksi, joskus tie kiemurtelee, joskus pääsen suorinta reittiä mutta maaliin tulen pääsemään.

Olen innoissani. Olen kuin pikkupoika hiekkalaatikolla kivojen lelujen ja hyvien ystävien kanssa. Pusken duunia enemmän kuin koskaan aikaisemmin, mutta erona aikaisempaan elämääni on, että tekemisen palo tulee nyt täydestä sydämestä. Tätä minä haluan tehdä enemmän kuin mitään muuta. 🙂

Suunnitelmat tulevat päivänvaloon kun hetki on oikea ja olen valmis materiaalien kanssa.

Mutta nyt, jatketaan treenausta. Eka videopostaus ensi viikolla! Siitä tulee hauskaa! 😀

T: Make