Hyvät ystävät!

Jatkuvasti kasvavasta kysynnästä johtuen, olen päättänyt pitää CrossFit Open House -tapahtuman GymSorolla 16.4.2011 klo 15:00-16:00.

Miksi? Vanhat asiakkaani sekä asiasta kiinnostuneet salin ulkopuolelta ovat pommittaneet minua ahkerasti mahdollisuudesta päästä harjoittelemaan CrossFittiä Lohjalla. GymSoron asiakkaiden muodonmuutokset ovat toteutettu CF-treenillä. Joten hyvät ystävät, se hetki on nyt!

Jos olet kiinnostunut CrossFitistä, olet kenties kuullut siitä, olet kenties nähnyt CF-treeniä, haluaisit tietää enemmän, haluaisit nähdä käytännössä mitä se on, haluaisit kuulla muiden kommentteja! Tarjoan sinulle vastauksia 16.4. klo 15:00 alkaen GymSorolla. Käydään läpi mitä CrossFit käytännössä on oikein? Mitä se tarkoittaa? Miksi se on niin tehokasta? Open Housessa on myös CrossFit demo.

Tilojen rajallisuudesta johtuen, pyydän teitä ilmoittautumaan allekirjoittaneelle sähköpostilla, osoite sorosuo(at)sorosuo.com. Sinne myös mahdolliset kysymykset. Järjestän tarvittaessa lisää Open Houseja, jos kiinnostuneita tulee ”liikaa”. Laitan sähköpostilla ilmoittautuneille osoitteet ja ajo-ohjeet. Hommaan tapahtumaan myös juotavaa ja jotain purtavaa.

Näillä puheilla, laitetaan pyörät pyörimään. Jos olet kiinnostunut ja tulossa tapahtumaan, puhu tästä ystävillesi, työkavereillesi, perheellesi, naapurille, tutuille. Rahaa kaverisi mukaan, jos sinua pelottaa tulla yksin.

Allekirjoittanut on sekä FAF Personal Trainer, että myös CrossFit Level 1 -ohjaaja.

Ystävällisin terveisin,

Markku Sorosuo