Jahas… tästä se sitten lähtee. Ja taitaa olla samalla Lohjan ainut treeniblogi? 🙂

Vaihdoin vanhat staattiset www-sivut nyt sitten kokonaan WordPressin blogialustaan, jolloin tämän sivujen päivitykset yms. tapahtuvat sata kertaa helpommin ja nopeammin. Toki hieman joutuu tinkimään tietyistä asetteluista, mutta hyvin toimii näinkin.

Tähän blogiin olisi nyt sitten tarkoitus heitellä ajatuksia matkan varrelta liikkumisesta, ravinnosta sekä kehon huollosta, myös videota on tulossa jossain vaiheessa. Yritän saada itseni elämäni parhaaseen kuntoon jouluun 2009 mennessä, joten seurataan tässä miten projekti edistyy. Tuolta ”minun tarina” -linkin alta löytyykin se aikaisempi historia, joten paljon on jo saavutettu.

Samalla tämä blogi palvelee toiminimen ”käyntikorttina”. Päivityksiä tulee viikottain, välillä treeniä, välillä ravintoa ja välillä jotain aivan muuta. Eli pidemmittä puheitta, lähdetään liikenteeseen!

– Make

Päivitys 27.12.2020 = Herranjumala miten tästäkin päivityksestä on jo aikaa. Melkein 12 vuotta sitten aloitin pyörittämään blogia. Jäätävät työkiireet 2012 lopulta estivät blogin päivittämisen ja se uinuikin yli 8 vuotta. Mutta nyt 2021 on aika kaivaa vanha sotaratsu esiin ja alan jälleen rummuttamaan viidakkorumpua. Kaikkea jännää on tapahtunut tässä 8 vuoden aikana, joten tarinoita tulossa.