Alavatsa treeni kotona tai salilla – mitä kaikkea sinun pitäisi tehdä? Alavatsaan saat parhaiten tunnelmaa tekemällä liikkeitä, jotka venyttävät vatsalihaksiasi. Tästä syystä päivän Lockdown-haasteessa on mukana jalkojennostoja ja porrasjuoksusta variaatioita.

alavatsa treeni kotona – tee tämä

Lockdown vatsahaaste jatkuu, tänään tosiaan alavatsa treenin painonpisteenä. Alavatsa on usealle sellainen ongelmakohta, johon on vaikea välillä saada tuntumaa.  Kuvasin minun suosikkeja, joiden avulla saan treenin osumaan juuri sinne. Jalkojennostot, porrasjuoksuvariaatiota ja paljon liikettä takanojasta. Tällöin alavatsa joutuu väkisinkin töihin.

Tein tämän treenin hallin lattialla, kieltämättä häntäluu otti hieman osumaa. Ehkäpä olisi pitänyt ottaa jumppamattoa alle. Joten suosittelen jotain pehmustetta hanurin alle tähän treeniin.

rasvanpolttotreeniä

tehokas alavatsa treeni

Tee videon alavatsatreeni ja fiilistele sen tuoma polte! Se menee perille väkisin. Jos haluat vielä lisää tehoa vatsatreeniin, suosittelen tekemään Kipinän rasvanpolttotreenit ennen päivän vatsahaastetta. Tänään esimerkiksi tämän alavatsatreenin kanssa suoritetaan Kipinässä intervalleja thrustereista, alasylös ja breakdanceria. Loistava kombo tukemaan tätä treeniä ja rasva palaa nopeammin. Rasvanpolttotreenit päivittyvät samaan aikaan vatsahaasteen kanssa.

missä haastetta voi tehdä?

Julkaisen joka päivä huhtikuussa päivän vatsahaasteen YouTubeen Kipinän kanavalle klo 13-15 välissä. Käyhän ihmeessä tilaamassa kanava, jolloin et missaa päivän settiä. Treenejä tulee yhteensä 30, tämä on todellinen vatsahaaste juuri sinulle. Haastan sinut tekemään 30 päivää putkeen vatsatreeniä kanssani. Sen jälkeen keskivartalosi tulee näyttämään erilaiselta. Jos siihen yhdistät vielä Kipinän rasvanpolttotreenit ja ravinnon, sitten vasta näetkin muutosta keskivartalossasi. Tai jos tarvitset ravintovalmennusta tätä haastetta varten, minä pystyn auttamaan.

Jos sinulle tulee haasteesta tai päivän treenistä jotain kysyttävää, laita rohkeasti meiliä markku(at)ruokatauko.fi. Vastaan aina nopeasti takaisin ja saat kysymykseesi vastauksen. Jos tarvitset personal traineria auttamaan elämäntapamuutoksessasi, olen käytettävissä ja valmiina auttamaan. Muista napata etusivulta rasvanpolttomanuaali mukaan, pääset sillä heti alkuun!