Alavatsa treeni kotona tai salilla – mitä kaikkea sinun pitäisi tehdä? Alavatsaan saat parhaiten tunnelmaa tekemällä liikkeitä, jotka venyttävät vatsalihaksiasi. Tästä syystä päivän Lockdown-haasteessa on mukana jalkojennostoja ja porrasjuoksusta variaatioita.

alavatsa treeni kotona – tee tämä

Lockdown vatsahaaste jatkuu, tänään tosiaan alavatsa treenin painonpisteenä. Alavatsa on usealle sellainen ongelmakohta, johon on vaikea välillä saada tuntumaa.  Kuvasin minun suosikkeja, joiden avulla saan treenin osumaan juuri sinne. Jalkojennostot, porrasjuoksuvariaatiota ja paljon liikettä takanojasta. Tällöin alavatsa joutuu väkisinkin töihin.

Tein tämän treenin hallin lattialla, kieltämättä häntäluu otti hieman osumaa. Ehkäpä olisi pitänyt ottaa jumppamattoa alle. Joten suosittelen jotain pehmustetta hanurin alle tähän treeniin.

rasvanpolttotreeniä

tehokas alavatsa treeni

Tee videon alavatsatreeni ja fiilistele sen tuoma polte! Se menee perille väkisin. Jos haluat vielä lisää tehoa vatsatreeniin, suosittelen tekemään Kipinän rasvanpolttotreenit ennen päivän vatsahaastetta. 

UPDATE 4.9.2023 = Kipinän projekti päättyi pari vuotta sitten, mutta treenit ovat edelleen olemassa.

missä haastetta voi tehdä?

2023 et pysty tekemään haastetta enää missään. Poistin Kipinän vanhat materiaalit verkosta.

Ne olivat erittäin tehokkaita ja sadat ihmiset saivat tuloksia niiden avulla. Mietin josko julkaisisin kaikki  meidän verkkovalmennukset saataville nettiin.

Haluaisitko suorittaa haasteen ja todeta sen tehon? Laitahan viestiä minulle markku(at)ruokatauko.fi niin mietin asiaa.

Periaatteessa minulla ei olisi mitään sitä vastaan, josko materiaalit olisivat edelleen netissä ja vähän paremmin saatavilla.

Päivitän tähän artikkeliin myös linkit jos näin tapahtuu.

Julkaisin YouTubeen yhden alavatsatreenin, joka tehtiin tässä haasteessa. Suosittelen, että tee se tänään!