Ähh.. viimeinen treeniviikko meni huonosti, sain jonkun perhanan vatsapöpön joten jouduin jättämään treenit kesken jo maanantain jälkeen. Noh, ei se mitään. Tämän vuoden treenit olivat sitten siinä ja tammikuussa jatketaan uudella ohjelmalla ja luultavasti myös uudella salillakin. Pitää tehdä hieman muutoksia harjoitteluun että homma pysyy mielekkäänä ja salin vaihto voisi tuoda taas kummasti lisää motivaatiota.

Elokuu 2009 vs joulukuu 2009

Elokuu 2009 vs joulukuu 2009

Kuten kuvasta näkyy, elokuu 2009 kondiksesta selkeästi paloi rasvaa pois ja lihasten muoto tuli paremmin esiin. Luulen että myös lihasmassaa tuli hieman lisää tässä vajaan puolen vuoden aikana mutta työmaata on vielä melkoisesti edessä ja kuten edellisessä postissa mainitsinkin, siirrän tavoitteet 2010 kesäkuulle. Luultavasti palkkaan itsellenikin personal trainerin jotta saan jonkun potkimaan itseeni lisää vauhtia ja tiedänkin jo sopivan henkilön. 🙂

InBody on vielä tekemättä, sen yritän vielä fiksata ennen joulua vaikka olenkin jo hieman syönyt ”jouluherkkuja”. InBodyllä ainakin näkisi että mistä läski lähti ja tuliko lihasmassaa jonnekkin.

Mutta näillä puheilla toivotan hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta kaikille ystäville, tutuille ja mahtaville asiakkaille näin ensimmäisen treenivuoden jälkeen. Jatkamme taas tammikuusta blogitusta ja lähdetään jahtaamaan alempia rasvaprosentteja. Laitan InBodystä raporttia vielä jos saan sen ennen joulua järjestymään.

Se on morrrrooo… 🙂

– tonttu-Make