Kahvakuula Naantali tarjoaa kahvakuulatreeniä Naantalin Nostossa vuonna 2024, osoitteessa Putkikatu 21. Ohjelmointi kantaa nimeä ”Master Of Bells”.

Ohjelmoinnin tarkoitus on kasvattaa lihasta ja nostaa kuntoa. Tämä on tavoitteellisesti liikkuville, jotka haluavat käyttää kahvakuulaa kehonsa muokkauksessa. Emme tee lainkaan perinteistä kahvakuulatreeniä, joihin törmäät kuntokeskuksissa.

Tässä lyhyt yhteenveto ohjelmoinnistamme:

 • 4 viikon nousujohteiset jaksot
 • Nostotekniikoiden opetus ja ohjelmointi
 • Pääsy Naantalin Noston salille 24/7 omalla avaimella
 • Hinta 179€ / 4 viikkoa
 • Tämän voi suorittaa myös etänä.
kahvakuula naantali master of bells

Master Of Bells ei ole perusheilauttelua, vaan kehon nousujohteista muokkaamista kahvakuulilla. Tekeminen keskittyy enemmän long cycleen, rinnallevetoon, työntöön ja tempaukseen sekä näiden variaatioihin voimailumausteilla. Kaiken takana on harkittu ohjelmointi, joka rakentaa lihasta järkevästi.

Kahvakuula on hyvin uniikki väline, jolla muokata kehoa. Emme ole törmänneet muihin Suomessa, jotka käyttävät kuulaa samalla tavalla kuin me.

Tekemisemme tärkein konsepti on TUT time-under-tension. Haluamme järkevällä tekemisellä ehkäistä kortisolin nousemisen liian korkealle, koska haluamme rakentaa lihasta, emme purkaa sitä.

Kahvakuula Naantali käyttää kaikkia kolmea päätyyliä lihasmassan rakentamiseen:

Mekaaninen jännitys

 • Isommat painot ja vähemmän toistoja
 • Ajattele voimanostajia: monta sarjaa 2-5 toistoa

Lihasvaurio

 • Haastavat painot ja paljon toistoja
 • Ajattele kehonrakentajia: monta sarjaa 8-30 toistoa

Metabolinen stressi

 • Korkeat toistomäärät ja intensiteetti
 • Ajattele bootcamppiä: monta sarjaa laskematta kuormaa alas
kahvakuula naantali on master of bells

Master Of Bells on suunnattu yli 40 vuotiaille, jotka haluavat lisätä lihasmassaansa sekä polttaa rasvaa pois kehostaan ilman tunteja salilla.

Ohjelmointi on kiireiselle henkilölle, joka ei halua asua kuntosalilla. Hänellä on muitakin vastuita elämässään, mutta hän haluaa silti näyttää hyvältä ja voida hyvin.

Sain huomattavasti lihasta lisää kahvakuulilla puolessa vuodessa, joten otin ne mukaan myös Hybrid Athlete Training konseptiini. Tässä yhdistän kolme treenimenetelmää ja kehitän jokaista omana yksikkönään eteenpäin: juoksu, voimailu sekä lihasmassa.

PS. 2024 olen pyhittänyt Instagramini kokonaan treenaamiselle. Löydät sieltä Master Of Bells ja Hybridistä videoita miten lisään kuntoa, voimaa ja muskelia kehooni. Olen aloittanut myös LIVE-treenit.

markku(at)ruokatauko.fi | personal trainer Naantali

Markku on kokenut personal trainer, joka on erikoistunut auttamaan ylipainoisia saamaan elämänsä takaisin. 44 vuotiaana Markku on elämänsä parhaimmassa kunnossa, ilman vammoja. Hänen ennätyksiään ovat 65 kilon pudotus sekä 32 leuanvetoa SM-kisoissa. Seuraa Markkua Instassa.

Nappaa ”Painonhallinnan Salat” itsellesi ilmaiseksi. Kerron oppaassa miten vauhditat painonpudotusta. Kerron laihdutuksen yleisimmät virheet ja miten vältät ne. Oppaassa selitän miten sinun tulisi liikkua sekä syödä, jos haluat tuloksia.

Lisää samanlaisia artikkeleita:
Naisten leuanveto masterclass

Naisten leuanveto masterclass

Naisten leuanveto ja mitä sinun pitää tietää? Leuanveto on minun yksi suosikkiliikkeistäni ja teen sitä jokaisessa treenijaksossani. Mutta puhutaan tänään tässä artikkelissa nimenomaan naisten leuanvedosta. Olen valmentanut monia naisia saamaan elämänsä ensimmäisen...

Minkä painoinen kuntopallo?

Minkä painoinen kuntopallo?

Minkä painoinen kuntopallo sinun tulisi valita kotitreeneihin tai mitä minä käytän yleensä personal trainer -asiakkaiden treeneissä? Käydään tässä artikkelissa läpi kolme erilaista palloa, joita käytän kaikkien asiakkaideni treeneissä. Nämä kolme palloa eroavat...

Mininojapuut – 9 tehokasta liikettä koko keholle

Mininojapuut – 9 tehokasta liikettä koko keholle

Mininojapuut ja tässä artikkelissa PT-asiakkaiden 9 tehokasta liikettä koko keholle. Laitan nojapuita yleensä hieman kokeneemmille asiakkaille, joilla on jo kehonhallintaa sekä enemmän punnerrusvoimaa. Nojapuiden avulla saan vietyä heitä taas eteenpäin yhdellä...