Huhhuh… tulipas syötyä jouluna ja huomenna vielä uusi vuosi. Kahden viikon aikana lihoin 4kg, eli herkut ovat maistuneet aika hyvin. Maha pömpöttää ja housuja kiristää. Salille on tehnyt kovasti mieli ja nyt sitten lauantaina paukahtaa ensimmäinen kevyt treeni käyntiin.

Lauantaina on tarkoituksena ajaa uusi ohjelma sisään, tutkia laitteiden säädöt Lohjan Bodailuklubilla ja kokeilla uusia liikkeitä. Lähden liikenteeseen 2-jakoisella ohjelmalla, jossa teen työntävät / vetävät lihakset eri päivinä. Ja tämä tehdään kovalla miinuskalorimäärällä jotta joulukiloista päästään heti eroon. Maaliskuussa teen 4 viikon mittaisen voimakauden 1-jakoisella, jolloin myös käännän kalorit maltillisesti plussalle. Maaliskuun lopulla sitten katsotaan missä mennään kunnon ja voimien kannalta sekä tehdään kevään suunnitelmat.

Nyt otan myös vatsatreenin heti alusta mukaan ja muutenkin teen minulle uusia liikkeitä aika paljon koska Bodailuklubilla näyttäisi olevan todella monipuolinen laitteisto ja kerrankin riittävästi painoja. Joten näyttää tulevan erittäin mielenkiintoinen startti. Kaiken tämän tarkoituksena on tarjoilla paras kunto koskaan juhannuksena 2010. Ainakin motivaatio on kovempi kuin koskaan aikaisemmin ja lasken melkein tunteja jolloin projekti ”2010 kevät” starttaa.

pukki

Ja alkaa nämä helkkarin joulukonvehdit tulla jo korvista ulos… tahtoo treenaamaan! 🙂

– Make