Hmm… jos nyt hommat menee putkeen, otan seuraavan kuntoseurantakuvan huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Tällä hetkellä ainakin olo on hyvä ja keho kiristyy hyvää tahtia joulumässäilyjen jälkeen. Itseasiassa ajattelin katsoa josko saisin hilattua oman painoni jopa seiskalla alkavaan lukuun…

Muistelen että olen viimeksi armeijassa painanut jotain seiskalla alkavaa, joten tästä tulee periaatteessa hyppy tuntemattomaan minulle. Mä olen nyt ollut pari vuotta tässä 80-90 kilon välissä… Uudet haasteet kiehtovat joten nyt katsotaan saanko itsestäni tarpeeksi irti. Rasvaprosentista minulla ei ole tällä hetkellä tietoa, ehkäpä voisin käydä itsekkin InBody-mittauksessa kun otan seurantakuvat.

Kiskon aika suoraviivaista mättöä menemään nyt jatkuvasti, yritän hilata ennätyksiä myös paremmaksi siinä ohella. Voimaa pitäisi tehdä lisää, kestävyyttä pitäisi lisätä, hapenottokykyä pitäisi parantaa…

Joo-o… noh, katsotaa huhtikuun alussa missä mennään.

t: Make