Personal Trainer Raisio – ”Tarjootkos jotain meille raisiolaisille myös?”. No totta helvetissä tarjoan. Tänne minun treenihallille on todella lyhyt matka Raisiosta, joten tottakai palvelen myös raisiolaisia kaikissa mikä liittyy personal trainer -juttuihin. Raision keskustasta ajaa alle 10 minuutissa Putkikadulle. Pihalla on runsaasti parkkipaikkoja ja meillä on Ruokatauon isot kyltit myöskin tien varressa.

Mitä tarjoan Raisiolaisille? Keikka pitää sisällään samat asiat kaikille. Katsotaan muutama tärkein asia läpi.

1) Toimin esimerkkinä

Haluan motivoida sinua ja näyttää esimerkkiä. Kaikki on mahdollista saavuttaa, jos vain kytkimet ovat oikeassa asennossa korviesi välissä. Jos sinulla on PALO muuttaa asioita ja olet innoissasi siitä, silloin minun helppo lyödä lisää bensaa liekkeihin ja viedä sinua eteenpäin. Minä olen kulkenut sen tien jo aikaisemmin, joten osaan johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Vältetään suurimmat virheet, tehdään vain niitä juttuja mitkä oikeasti toimivat ja mistä sinulle on hyötyä. Ylipainosta on mahdollista päästä eroon lopullisesti, jos vain on motivaatiota.

2) Hauskaa treeniä

Kuulemma minun treenit ovat hauskoja ja monipuolisia. Tämä kaikki johtuu siitä, että olen hyvin luova kun suunnittelen treenejä. Laitan kaikkea sellaista ohjelmaasi, mitä et osaa aavistaa. Tämä pitää pelin jännittävänä ja saa sinut odottamaan treenejä. Mutta kaikki mitä menee treeniohjelmointiin, palvelevat jotain tarkoitusta. Jos meillä on tavoitteena lisätä voimaa, silloin voimaliikkeitä löytyy. Jos meillä on päätavoitteena polttaa rasvaa, silloin ohjelma mukailee sitä.

Minulle on tärkeää, että myös viihdyt treeneissä ja sinulla on hauskaa. Tietysti minä elän mukana, yllytän, lahjon, kiristän, uhkailen, kehun ja vittuilen niin paljon kuin tarvitaan jotta sinä saat mielettömän treenin. Käytän kaikkia mahdollisia keinoja, jotta saan puskettua sinuun lisää tehoa treeneissä. Silloin treenit ovat hauskoja meille molemmille, sinä odotat niitä ja minä odotan niitä. Sinä motivoit minua ja minä sinua. Tämä on kahden kauppa. Tehdään kunnon rääkkiä, mistä tulee uskomattoman hyvä olo ja sisältö on aina sinulle sopivan haastavaa tekemistä. Se on hyvän treenin merkki. Kun ehtoolla istut sohvalle treenin jälkeen, kehossasi pyörii hormonit ja olosi on todella hyvä. Kehosi tavallaan kiittää sinua liikuttamisesta ja luo sinulle hyvän olon. Se on erittäin palkitsevaa ja saa sinut haluamaan lisää.

personal trainer raisio nainen ennen ja jälkeen painonpudotuksen

3) Sinulle räätälöidyn ravinnon

Haluan että syöt hyvin ja laadukkaasti toimeksiannon aikana. Minä teen sinulle ravinnon sinun omien ruokapäiväkirjojen pohjalta. Eli en vedä mitään hatusta, vaan yritän rakentaa sinulle uuden rungon niistä jutuista mitä olet syönyt aikaisemmin. Tällöin ravinnon noudattamisesta tulee helpompaa ja omaksut uusia elintapoja nopeammin.

Minä en tee ravintoa copy-paste -tyylillä sinulle enkä ”syö jotain noista” -tyylillä, se on mitä 99% muut personaltrainerit tekevät alalla. Ei. Minä räätälöin KAIKEN ravinnon sinulle. Räätälöity ravinto perustuu sinun kehonkoostumukseen, mieltymyksiin sekä tavoitteisiin. Minä jätän ravintoon myös herkkuja taktisesti sopiviin kohtiin.

4) Elämäsi kokemus, jonka muistat hautaan saakka

Tämä keikka tulee olemaan varmasti yksi elämäsi hauskimmista kokemuksista. Minä tulen pitämään huolen siitä. Juttelin alkuvuodesta Facebookissa muutaman vanhan PT-asiakkaani kanssa vuodelta 2010 ja 2011. Tiedätkö mitä he kaikki sanoivat? He muistelivat kaihoisasti sitä aikaa ja kaikilla oli erittäin lämpimät muistot meidän yhteisestä ajasta. Heillä oli myös tapoja edelleen käytössä, jotka juurtuivat selkärankaan toimeksiannon aikana. Tämä PT-keikka muuttaa ihmisiä. Tämä tapahtuu vain kerran elämässäsi ja toimeksianto antaa sinulle työkalut koko loppuelämäksi. PT-keikan jälkeen sinä osaat syödä ja liikkua OIKEIN. Osaat tehdä asioita siten, että kehosi ja hyvinvointisi muuttuvat paremmaksi. Kokemuksesta voin sanoa, että se on aika kiva työkalu olla takataskussa.

Voit katsoa etusivulta lisää meidän esimerkkejä.

Markku

Personal Trainer Raisio

PS. Kyllä. Palvelen myös raisiolaisia! Ota rohkeasti yhteyttä markku(at)ruokatauko.fi ja tule tapaamaan minua. Jutellaan lisää sinun tavoitteista.

PSS. Myös pariskunnat/ystäväpariskunnat onnistuvat.